Kad vīrietis ir pieķēries vienai sievietei…

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kad vīrietis ir pieķēries vienai sievietei, bet sieviete pieķērusies vienam vīrietim, tas labvēlīgi ietekmē gan psihi, gan veiksmi un labklājību viņu dzīvēs. Kad vīrietim un sievietei izveidojas saikne, viņu smalkie ķermeņi pārklājas, izveidojot vienu. Notiek enerģijas apmaiņa, sieviete dod vīrietim savu sievišķību, vīrietis viņai savu vīrišķību, tā viņi iegūst kopēju spēku - Šakti un kļūst par vienu organismu.

Kāpēc mums nepatīk, ka mūs krāpj? Tāpēc, ka mums atņem smalko Šakti enerģiju, mūs burtiski apzog. Normāla sieviete nepadosies krāpšanai, viņa uzplaukst, atver savu sievišķību tieši ar vienu vīrieti, viņa kļūst patiesi laimīga no uzticības vienīgajam vīrietim. Tāpat kā vīrietis iegūst prātīgumu, vīrišķo spēku, spēju sasniegt panākumus, būdams uzticīgs viena sievietei.

Daudzi šobrīd sāk saprast uzticības spēku, šķīstības spēku. Bet ko darīt ja pagātnē jums nebija šo zināšanu, ja ir palikušas karmiskās saites no iepriekšējām dzīvēm un šīs ēteriskās saites neļauj jums šobrīd nodibināt jaunas harmoniskas attiecības vai liek šķēršļus jau nodibinātām attiecībām?

Pats galvenais ir pareizi noslēgt jebkuras attiecības. Šķiršanās laikā mēs izjūtam sāpīgas emocijas, un ir ļoti svarīgi sevī neuzglabāt šīs sāpes, bet izrunāties. Ir labi parunāt par savām sāpēm un aizvainojumu ar tuviem cilvēkiem, radiniekiem, draudzenēm, kas atbalsta. Citādi rēta nesadzīs, paliks nepatīkami nospiedumu dvēselē. Un vēl viens svarīgs moments - ir jāprot izšķirties ar mīlestību un piedošanu. Kļūda ir tajā, ka vairums šķiras, izjūtot negatīvas emocijas, neatceroties par labajiem mirkļiem. Taču sirdi atjauno tieši mīlestība. Pēc šķiršanās ir jādod sev laiks, lai atjaunotos. Daudzi, lai nejustu sāpes pēc šķiršanās, tūlīt pat metas jaunās attiecībās, pārslēdzot uzmanību uz citu cilvēku. Cilvēki nedod laiku savām rētām sadzīt. Taču labas attiecības no tā nesanāk, visas iepriekšējo attiecību problēmas pārnāks uz šīm, tāpēc, ka smalkais ķermenis nav attīrīts, tajā ir atmiņas par iepriekšējo cilvēku. Lai atjaunotos, pēc šķiršanās ir jāpaiet vismaz gadam.

Kāpēc daudzas attiecības, laulības beidzas ar šķiršanos? Daudzos gadījumos tas saistīts tieši ar to, ka tās bija uzbūvētas nepiemērotā laikā, kad cilvēks vēl nebija atguvies no iepriekšējām attiecībām, viņš vēl sevi nebija attīrījis, nebija atstrādājis savus aizvainojumus. Tāpēc ir ļoti svarīgi, ja vēlaties nodibināt patiešām stipras un harmoniskas attiecības, dot sev vismaz vienu gadu, lai atgūtos no iepriekšējām attiecībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu