Maira Brieža māsa: Mairis no mūsu ģimenes ir man tuvākais cilvēks

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/santa.briede.13

«Nekad neesmu lielījusies ar to, kas ir mans brālis. Daudzi man jautā - kā tu, Santa, jūties, ka Mairis Briedis ir tavs brālis? Es parasti atbildu ar pretjautājumu - vai jums ir brāļi vai māsas? Un kā jūtaties jūs? Jo es jūtos tieši tāpat. Man Mairis ir vienkārši brālis. Protams, ļoti lepojos ar viņa panākumiem. Visu, ko paveicis mans brālis, viņš izdarījis tikai ar savu darbu,» intervijā izdevumam «Privātā Dzīve» stāsta Maira Brieža māsa Santa Briede.

Intervijā PDz Santa stāsta, ka nereti kļūdaini noturēta par Maira sievu. Arī pēc leģendārās cīņas Dortmundē daudziem radās jautājums - kas ir tā glītā blondīne, kas tik sirsnīgi viņu klātienē sveic pēc uzvaras. «Dažas komiskas situācijas esmu piedzīvojusi, atpūšoties kopā ar brāli. Man ir nākušas klāt meitenes un jautājušas, kas esmu un kāpēc visu laiku turos Maira tuvumā. Toreiz man viņām bija jāpaskaidro, ka Mairis ir mans brālis.

Arī iepazīstoties ar vīriešiem, daži mani ir noturējuši par Maira sievu.

Jo uzvārds taču mums ir vienāds. Tikai vērīgākie uzreiz saka - jūs esat tik līdzīgi kā māsa un brālis,» smejas Santa.

«Šobrīd Mairis no mūsu ģimenes ir man tuvākais cilvēks. Savus noslēpumus uzticu brālim, tikai tad mātei un tēvam,» saka Santa. «Esmu arī krustmāte Brendanam, vienam no brāļa dēliem. Mūs vieno ne tikai ģimeniskas, bet arī ļoti tuvas draugu attiecības,» atzīst Brieža māsa un viena no lielākajām viņa fanēm.

«Pirms Maira cīņām man cilvēki bieži jautā - kā tev šķiet, kāds būs iznākums?

Es vienmēr atbildu, ka mans brālis uzvarēs. Ar citu domu uz viņa cīņām nemaz neeju.

Kas gan es būtu par māsu, ja pie sevis domātu - šajā cīņā viņš varbūt zaudēs,» PDz stāsta Brieža māsa. «Esmu bijusi uz visām brāļa cīņām, kas līdz šim risinājušās Latvijā,» saka viņa. «Pirms katras brāļa cīņas apskatos YouTube viņa pretiniekus. Bieži manī ir iezagušās bailes, redzot, cik šie pretinieki izskatās stipri. Tad man šķiet, ka šī cīņa brālim nu gan būs grūta. Taču tas nemaina manu pārliecību, ka viņš uzvarēs.

Foto: facebook.com/santa.briede.13

Pirms katra mača brālim rakstu: «Neatkarīgi no tā, kāds būs cīņas iznākums, tu vienmēr būsi mans vislielākais varonis!»» - atklāj Santa. Iztaujāta, kā Santas dzīve izmainījusies, kopš viņas brālis kļuvis par pasaules čempionu boksā, viņa neslēpj: «Pēkšņi uzradās ļoti daudz draugu, kuri pirms Maira cīņām raksta

man vēstules un prasa biļetes uz tām. It kā es būtu biļešu kase.

Cilvēki nesaprot, ka ir organizatori, kuri pat Mairim neiedod biļetes uz cīņām, kurās viņš piedalās. Piemēram, uz Maira cīņu ar britu bokseri Valiliju arī pati sev pirku biļeti. Savukārt uz cīņu ar vācieti Huku Dortmundē devos ar busu - pavadīju ceļā 22 stundas.»

Visu interviju lasi šīs nedēļas izdevumā «Privātā Dzīve».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu