Cik romantiski: Obama bildē savu sievu uz jahtas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kā ASV pirmo lēdiju mēs Mišelu Obamu esam redzējuši ar dažādiem matu sakārtojumiem un frizūrām - iztaisnotiem, viegli ieveidotiem, salokotiem perfektās lokās utt. Taču tagad, baudot atvaļinājumu ar vīru uz jahtas, Mišela redzama savā dabiskajā tēlā, sīki čirkotiem matiem.

Šis Mišelas īstais un dabiskais matu sakārtojums patīk arī viņas vīram, ko redzam paparaci fiksētajā fotomirklī, kurā bijušais ASV prezidents ar telefonu uzņem mīļotās sievas foto.

Lai gan parasti vīrieši sievas bildē visai vienaldzīgi un vēlas to izdarīt ātri, te redzams, ka Obama cenšas, meklējot īsto leņķi un iekadrējot smuku foto.

Šis kadrs pauž daudz mīļuma un rūpju, tāpēc arī kļuvis par sabiedrībā iemīļotu foto, ar kuru daudzi dalās interneta vidē.

Franču Polinēzijai piederošajā salā Moruā bijušais valsts pirmais pāris atpūšas kopā ar aktieri Tomu Henksu, amerikāņu rokmūziķi Brūsu Springstīnu, TV dīvu Opru Vinfreju u.c.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu