Salabot vai izmest – kā rīkoties, ja attiecībās iezogas krīze?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Cilvēki ir kļuvuši ļoti izvēlīgi un pieraduši – ja kaut kas nolietojas, ir nevis jāsalabo esošais, bet gan jāpērk jauna prece. Ja televizors saplīst, ir jāpērk jauns, telefonam paliek divi gadi – tātad jāiegādājas jauns,» raidījumā «Starp mums runājot» televīzijā sievietēm «STV Pirmā!» savā viedoklī dalās mūziķis un grupas «PER» dalībnieks Edmunds Rasmanis.

Viņaprāt, pēc šāda paša principa nereti tiekot veidotas arī attiecības – tā vietā, lai ieguldītu savu enerģiju un laiku to kopšanā un censtos pieslīpēties viens otram, pie mazākajiem sarežģījumiem esam gatavi attiecībām atmest ar roku, šķirties un doties tālāk, lai meklētu jaunas. Edmunds norāda, ka līdz ar nemitīgajiem tehnoloģijas sasniegumiem un uzlabojumiem cilvēkiem tiekot radīta sajūta, ka vienmēr iespējams dabūt ko labāku.

«Esam kļuvuši pārāk lieli egoisti un aizmirsuši, ka ir jāpieslīpējas, - neesam gatavi otram piekāpties,» pārliecināts ir Edmunds. Viņš arī velk paralēles ar padomju laikiem, kad sievietes daudz biežāk bijušas gatavas pieslīpēties mīļotajam un novērtējušas viņu tādu, kāds viņš ir. «Sievietes bija priecīgas par to, ka vīrs ir, daudz nedzer un ir «kaut cik sakarīgs»,» savos novērojumos raidījumā dalās Edmunds Rasmanis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu