Šķirties vai nešķirties?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kad attiecības nonākušas strupceļā, bet strīdi un nesaskaņas guvušas virsroku pār cieņu un mīlestību, tad arvien biežāk prātā iezogas doma par šķiršanos. Taču tik radikālu lēmumu pieņemt nebūt nav viegli, vēl jo vairāk, ja kopā nodzīvoti daudzi gadi un attiecībās ienākuši arī bērni. Tāpēc nereti meklējam palīdzību no malas – vaicājam padomu draudzenēm, vecākiem vai arī ar jautājumu – «šķirties vai nešķirties» vēršamies pie astrologa.

Sertificēta astroloģe un Latvijas Astrologu asociācijas valdes locekle Agnese Fūrmane raidījumā «Starp mums runājot», kas jau otrdien būs skatāms televīzijā sievietēm «STV Pirmā!» skaidro, ka nav astrologa kompetencē izdarīt tik nozīmīgu izvēli – lēmums jāpieņem katram pašam.

«Katram ir sava brīva izvēle – vai nu «izaugt» un saprast, kāpēc esmu tik tālu nonācis, kāpēc man šīs attiecības ir sarežģījušās un kāpēc es agrāk neesmu ko sācis darīt, vai arī izvēlēties vieglāko ceļu un visu vainu novelt uz partneri,» stāsta astroloģe.

Viņa arī norāda: ja cilvēkam astroloģiskajā kartē ir paredzēti attiecību samezglojumi, tad ar šo situāciju vajadzēs strādāt ilgstoši, lai gūtu savas dzīves mācību.

«Mēs visi esam cilvēki un diemžēl mēdzam uzkāpt uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem,» piebilst astroloģe.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu