Astroloģe: Kāpēc vīrieši ap 40 lūko pēc jaunākām sievietēm?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ik pa laikam nākas dzirdēt par vīriešiem, kuri, pārkāpjot 40 gadu slieksni, sāk tikties ar jaunākām sievietēm. Kāpēc vīrieši tieši šajā vecumā izteikti vairāk interesējas par jaunākām dāmām? Vai tiešām pusmūža krīze? Latvijā populārā astroloģe Māra Ošuroka intervijā izdevumam «Vakara Ziņas» skaidro, ka ikviena cilvēka dzīvē ir tā sauktie krīzes gadi.

Astroloģe skaidro, ka vairāki pētījumi parādījuši, ka ikviena cilvēka dzīvē pienāk tā sauktais kritiskais punkts, kas izpaužas ilgākā laika periodā. Šie cikli būtībā visiem notiekot vienādos vecumos.

«Atšķirība tajā, kā uz šiem krīzes gadiem reaģēs katras zodiaka zīmes pārstāvis, jo, piemēram, cilvēks ar Zivju vai Vēža ietekmi reaģēs emocionālāk, kamēr Auns daudz ko neņems galvā,» skaidro Ošuroka.

Māra intervijā ar «Vakara Ziņām» skaidro, ka Urāns astroloģijā skaitās «sliktā» planēta, kas var izraisīt pēkšņus notikumus, izsist cilvēku no līdzsvara. Šis cikls ir 84 gadus, taču 42 gados ir noiets tikai pusceļš, tieši tāpēc šajā vecumā jūtama izteikta pusmūža krīze, kad notiek pāreja no materiālās pasaules uz garīgo. Bieži vien vīrieši šajā pārējā apjūk.

«Vai kāds ir pētījis, kāpēc vīrieši ap 40-42 gadiem saietas ar sievietēm 30 gadu vecumā? Jo abiem vecuma krīze!

Vīrietim vajag atgūt jaunību, bet sievietei nepieciešama materiālā nodrošinātība, dzīvē par sevi pārliecināts partneris,»

stāsta Ošuroka.

Savukārt sievietēm 42 gados parādās citādas ietekmes un sekas. Visbiežāk sievietes meklē atbildes ezotēriskā vidē, apmeklējot speciālistus, kas viņām palīdzētu tikt skaidrībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu