Kristīne Krūze-Hermane: alfa vīrieti vispār nav iespējams grozīt

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Dzīvojot kopā ar tādu cilvēku kā Alvis, kurš neapšaubāmi ir spēcīga personība, skaidri zinu: ja sāktu ar viņu cīnīties par varu vai par to, kurš te ir svarīgāks, - tās būtu beigas. Ļoti ātri sapratu, ka šajās attiecībās ir viens, kurš piekāpsies, un tas nav viņš. (..) Jo alfa vīrieti vispār nav iespējams grozīt. Turklāt man piekāpšanās vērtības mērs vienmēr bijusi mīlestība. Ja nav lielas mīlestības, tad nav vērts meklēt kompromisus. Šajā gadījumā bija un ir liela mīlestība. Tā vairs nav tāda iemīlēšanās, kad visi hormoni vienkārši uzsprāgst, tas jau ir kas dziļāks,» žurnālā «Santa» intervijā runā aktrise, Alvja Hermaņa sieva un triju bērnu māmiņa Kristīne Krūze-Hermane.

Kad intervijā žurnālā «Santa» Kristīnei jautā tieši - kā ir dzīvot kopā ar ģēniju, viņa atbild: «Ar ģēniju dzīvot ir... specifiski. (Smiekli.) Tikai es jau gan nedzīvoju visu laiku ar apziņu, ka, lūk, man blakus guļ ģēnijs.

Patiesībā Alvis ir ļoti emocionāls un dzīvs cilvēks, un mūsu attiecībās es bieži vien esmu daudz racionālāka par viņu.

Foto: publicitātes

Pa jokam var teikt, ka

mūsu ģimenē drāmas karaliene ir Alvis.

Tas reizēm nogurdina. Bet kopumā ar viņu ir forši dzīvot kopā. Jo viņš ir ļoti atbildīgs, rūpīgs un mīl savu ģimeni. Un ģimene viņam ir primārā...»

Kristīne nekad nav arī domājusi, ka viņa Alvim Hermanim ir mūza, jo uzskata, ka to viņam nevajag: «Viņš pats sev ir mūza. Manuprāt, es viņam esmu dzīvesbiedre un gara radiniece. Draugs. Un par to esmu ļoti priecīga...»

Tomēr viņa nenoliedz, ka augsti vērtē sava vīra talantu un inteliģenci: «Man ir ļoti svarīgi, lai vīrietis par mani ir gudrāks, laikam nemaz nevarētu būt kopā ar cita veida vīrieti.

Alvis man ir autoritāte. Protams, jebkurās attiecībās iet visādi, bet man ir svarīgi, ka viņš ir personība, ko var cienīt.

Vēl man patīk, ka nevaru viņu līdz galam pārkost. Man vajag, lai vīrietī ir noslēpums.»

Vairāk lasi žurnāla «Santa» maija numurā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu