Es biju plēsoņa... Bijušā cietumnieka Romana neparastais stāsts par atdzimšanu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vai ticība spēj darīt brīnumus? Var! «STV Pirmā!» šova «Melu detektīvs» dalībnieks Romans tam ir īsts apliecinājums – viņa jaunība ir bijusi ļoti vētraina, par ko maksājis daudz lielāku cenu, nekā bija cerēts. Par savu dzīvi bez Dieva klātbūtnes Romans runā ļoti skarbi: «Es biju drausmīgs cilvēks. Uzskatu, ka biju plēsoņa.. Zagšanas, laupīšanas grupā, cilvēkus līdz nāvei piekāvām, dzīvokļos līdām ar šaujamajiem...»

Apcietinājuma laikā viņš izlīga ar Dievu un nu ir kaismīgs kristietis - piedzīvojis visu grēku atlaišanu, šobrīd vīrietis dzīvo saskaņā ar visstingrākajiem Dieva likumiem un tikumiem, no kuriem neatkāpjas ne soli! «Man vecās dzīves vairs nav, esmu jauns radījums. Viss ir izsvītrots. Kad cilvēks piedzimst no augšienes, tad vecā dzīve tiek izdzēsta,» raidījumā atklās Romans.

Ieslodzījumā pavadītie gadi vīrieša sirdī rosināja alkas pēc patiesām attiecībām. Visbeidzot meklētais tika atrasts un Kristus gaisma atvēra Romanam ne tikai cietuma durvis, bet arī deva apskaidrību viņa ievainotajai dvēselei. Tagad Dieva apgarotā sirds alkst dalīties brīvībā ar viņa izredzēto Viju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu