Cinovska: pat ja ir slikti, ir jāceļas un jāstrādā!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Ņem dzīvi vieglāk. Lai arī ne vienmēr tas izdodas,» televīzijas «STV Pirmā!» sarunu šova «Starp mums runājot» jaunās rubrikas «Uzplauksti sievišķībai» ietvaros padomu sniedz TV režisore un producente Žaklīna Cinovska.

Viņa arī iesaka necelt gaisa pilis un neidealizēt vai gluži otrādi – ikdienu neskatīt drūmās krāsās, bet uz dzīvi raudzīties tieši, konkrēti. Viņa pati nereti to vērojot kā kino un mēdzot pat piefiksēt spilgtākos notikumus, kurus vēlāk izmanto kāda scenārija veidošanā.

Žaklīna atklāj, ka viens no motivācijas avotiem ir viņas darbs, kurš nepieļauj kompromisus – ja ir jābūt ēterā, tad ir jābūt. Bez izņēmumiem. «Es

nevaru ielikt melnu titru, sakot - piedošanu, manai asistentei sākās dzemdības, raidījuma nebūs.

Pa šiem gadiem esmu pieradusi – pat ja ir slikti, ir jāceļas un jāstrādā. Turpretim, ja ir brīvs brīdis, es visu dienu varu nedarīt neko un pat nepārvilkt pidžamu.» Sarunu šovā «Starp mums runājot» jau šovakar plkst. 21:00 par sevi stāstīs Žaklīna.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu