Publiskus pasākumus izvēlas apmeklēt bez apakšveļas. Ko tu par to saki?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Būsim godīgas – lai arī apakšveļai vajadzētu būt vienam no ērtākajiem apģērba gabaliem, tā ne vienmēr sniedz vēlamo komfortu. Tieši tāpēc ne viena vien sabiedrībā zināma sieviete – gan ārzemju, gan pašmāju zvaigžņu vidū - ir pietiekami drosmīga, lai savu komfortu vērtētu augstāk par sabiedrības vispārpieņemtajām normām, un publiskus pasākumus izvēlas apmeklēt bez apakšveļas.

Tiesa, visbiežāk šāds izgājiens nepaliek nepamanīts un drosmīgā soļa veicēja saņem ne vienu vien kritiku un mēdz pat iedzīvoties publiskos skandālos. Tomēr izrādās, ka arī latviešu vīrieši ir gana drosmīgi, lai visiem atzītu – es apakšveļu nevalkāju! Viņu vidū arī personības izaugsmes treneris Andžejs Reiters, kurš televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» necentās slēpt šo ieradumu.

Uz raidījuma vadītāja Valda Meldera jautājumu par to, vai vasarā ir vai nav jānēsā apakšveļa, Andžejs atbildēja, ka šo apģērba gabalu «principā nenēsājot un nelietojot» un šāda izvēle simbolizējot viņa brīvību. «Cilvēkam visam ir jāelpo, un viņš ir brīnišķīgs tieši tāds, kāds ir. Jo mūs mazāk kas spiež un nomoka, jo labāk,» savās pārdomās raidījumā dalījās personības izaugsmes treneris.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu