Hosams Abu Meri pēc šķiršanās uzraksta sirsnīgu vēstuli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

«Šī ir vieta, kur vairākus gadus esam dalījušies ar priecīgām ziņām, smaidīgām bildēm un stāstījuši par to, kā mums iet. Katram atsevišķi un abiem kopā. Vienmēr esam saņēmuši atbalstu. Arī šodien atbalsts mums nepieciešams,» šāds ieraksts ievietots Hosama Abu Meri Facebook kontā pēc tam, kad dienu iepriekš sabiedrībā izskanēja fakts, ka viņš un viņa sieva šķiras, sievai pārejot savā pirmslaulību uzvārdā - Mūrniece.

«Mūsu skrejošās dzīves un straujās karjeras atstājušas pēdas mūsu ikdienā. Tieši ikdienas sīkumi ir tie, kas nogalina mīļumu. Lai tie nenogalinātu arī mūsu mīlestību, esam nolēmuši būt divi atsevišķi cilvēki, ne ģimene ar vienu uzvārdu. Tomēr mēs vienmēr būsim viens otram, lai rūpētos, palīdzētu un atbalstītu.

Mums paliek mūsu lieliskās draugu attiecības, un mums paliek mūsu bezgala piepildītie pieci laulības gadi.

Stereotipi pieprasa, lai šķiršanās ir kas slikts un skumjš, bet mēs to redzam kā iespēju nosargāt mīlestību, savstarpēju cieņu un draudzību.
Mīļā sieva, paldies par lieliskiem gadiem! Es vienmēr Tevi mīlēšu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu