Dita Lūriņa-Egliena: mana mācība ir - ja vari nest, tev arī dod!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Nesen aktieru pāris Dita Lūriņa-Egliena un Mārtiņš Egliens pārdzīvoja saspringtu laiku cīņā ar Laimas slimību. Tad visa ģimenes dzīve uz brīdi nogūlās uz Ditas pleciem. «Tas bija īpašs posms, bet... jau aizmirsies. Kā dzemdību sāpes. Tajā bija ari daudz vērtīga - atbalsts no savējiem, gan no tuvā, gan tālā loka. Īpašs brīdis, kad redzi - blakus ir draugi un kolēģi, kas palīdz, kā vien var,» intervijā «OK» runā aktrise.

Vai Dita pēc šī dzīves posma tapa stiprāka? «Tāda sajūta radās... Redz, vienmēr esmu domājusi, ka esmu stipra un spēju daudz izturēt. Protams, bija arī zināms lepnums, vērtības apziņa.

Nu mana mācība ir - ja vari nest, tev arī dod! Lepojies, ka esi baigi stiprā? Tad nes viena!

Priecājies nu, cik daudz vari... Arī tā ir mūsu izvēle, Dievs zina un dod. Varbūt jāizvēlas būt vājai? Ne jau pārspīlēti, tomēr...

Visa dzīve pakārtojas tam, kā tu pats sevi pozicionē. Arī tajā situācijā es nebiju atstāta un Dieva vadību jutu, bet mācība dziļi sevī bija - es tā negribu. Kāda jēga nest, nest un nest? Kā pašmērķi -priekš kam?!

Sava vērtība jāmeklē citur, tā nav tajā, ka varam daudz izturēt.

Domāju, tas bija ļoti vērtīgi mums visiem. Katram ir savas atziņas un jauna platforma,» intervijā runā aktrise.

Pilnu interviju lasi izdevumā «OK».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu