Idejas randiņam ar visforšāko personu pasaulē - sevi!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Visintīmākās attiecības dzīves laikā tev būs tieši ar sevi pašu. Tāpēc ir tikai loģiski, ja ik pa laikam kvalitatīvi pavadi laiku un atpūties kopā ar - jā, pati ar sevi! Ja iepriekš neesi to izmēģinājusi, došanās viena cilvēka randiņā varētu šķist mazliet dīvaina. Taču izpētīts, ka solo ceļš var sniegt pozitīvu efektu gan ķermenim, gan prātam. Lūk, dažas idejas, kā ballīti vienatnē padarīt par pašu satriecošāko!

Žurnāls «Cosmopolitan» piedāvā idejas, kā aizvest sevi burvīgā randiņā!

1. LASI GRĀMATU UN MALKO VĪNU BĀRĀ

Ebera Ratnere, filozofijas doktore, mārketinga profesore Mērilendas universitātē, apgalvo, ka laba lasāmviela palīdz cilvēkiem justies drošāk un pārliecinātāk, kad viņi vienatnē devušies uz kādu publisku vietu. Tāpēc iekārtojies ērtāk un ar smaidu pieņem bārmeņa piedāvājumu baudīt otro glāzi uz bāra rēķina.

2. KĻŪSTI PAR DIY DĪVU

Jā, kādreiz adīšana un tamborēšana saistījās ar vecmāmiņām, taču ne šobrīd. Mūsdienās vismaz trešdaļa sieviešu vecumā no 25 līdz 34 gadiem regulāri liek lietā rokdarbu adatas. Tā vietā, lai sev līdzi aiz kājas vilktu skeptiski noskaņoto draudzeni, iemācies uztamborēt savu boho topu vienatnē. Turklāt šī nodarbe sniegs pievienoto vērtību tavai veselībai! «Ritmiskās roku kustības adīšanas laikā novērš sliktās domas un nomierina prātu, palīdzot samazināt stresu un nemieru,» stāsta Betsana Korkhilla, grāmatas Knit for Health & Wellness (FlatBear Publishing, 2014) autore.

3. SVIEDRU SESIJA VIENAI

Noīrē velosipēdu un dodies garā izbraucienā pa pilsētas mazākajām ieliņām vai piesakies izjādēm. Santaklāras Universitātes psiholoģijas
profesora, filozofijas doktora Tomasa Plāntes veiktā pētījumā noskaidrots, ka cilvēki, kuri sporto vienatnē, jūtas mazāk noguruši nekā tie, kuri ar fiziskām aktivitātēm nodarbojas kompānijā. Turklāt, ja sportosi svaigā gaisā, māte daba liks endorfīniem riņķot vēl straujāk, palīdzot maksimāli
izbaudīt nodarbību, - tādējādi arī palielinot iespēju, ka tu pie patīkamā sporta veida atgriezīsies vēlreiz. Ja nepieciešams mazliet vairāk motivācijas, piesakies kardio deju klasei. Tavu treniņa biedru skaistie, graciozie augumi noteikti liks sarosīties dabiskajai konkurencei, un tu centīsies vēl intensīvāk, sadedzinot vairāk kaloriju.

Vairāk par idejām, ko pasākt vienai, lasi žurnālā «Cosmopolitan».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu