«Swarovski» mantinieces Viktorijas kāzas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

16. jūnijā Itālijas ostas pilsētā Triestē apprecējās pasaulē zināmā Austrijas juvelierizstrādājumu kompānijas «Swarovski» mantiniece Viktorija Svarovska (Victoria Swarovski), ziņo Lielbritānijas medijs «Daily Mail».

23 gadus vecā Viktorija Svarovska ir ne tikai pazīstamā zīmola mantiniece, bet arī Austrijā populāra dziedātāja. Viņa apprecējās ar nekustamo īpašumu investoru Verneru Mursu. Mediji ziņo, ka vīrietim varētu būt apmēram 40 gadi, tomēr precīzs vecums nav zināms.

Elegantās un ekstravagantās kāzas norisinājās Itālijas pilsētā Triestē, bet svinības ilga trīs dienas.

Viktorija Svarovska bija tērpusies elegantā, īpaši viņai gatavotā kāzu kleitā, kuru veidojis modes dizainers Maikls Kinko (Micheal Cinco) no Dubaijas. Kleitas vērtība ir vairāk nekā 700 tūkstoši, un tā bija rotāta ar apmēram 500 tūkstošiem «Swarovski» kristālu.

Pāris salaulājās pilsētas katedrālē. Svinīgo kāzu ceremoniju apmeklēja apmēram 250 Viktorijas un Vernera tuvākie draugi un ģimenes locekļi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu