Lelde Dreimane: es neesmu princese!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dailesteatris.lv

Lelde Dreimane (27) ir viena no spilgtākajām un skaistākajām jaunās paaudzes aktrisēm, kas uz Dailes teātra skatuves iemirdzējusies pavisam nesen. No malās šķiet, ka aktrisei viss vienmēr veicas viegli un tiek pienests uz zelta paplātes, tomēr Lelde atklāj, ka visi sasniegumi ir smaga un cītīga darba rezultāts, raksta izdevums «Vakara Ziņas».

Piedāvājam nelielu ieskatu no intervijas brīvdienu žurnālā «Vakara Ziņas»:

«Domāju, ka mana ienākšana teātrī bija pamanīta. Tajā mikroklimatā to mazliet varēja just, bet tas ir tikai normāli, ka jauns cilvēks ienāk jau esošā vidē. Aktierus, kuri teātrī ir strādājuši gadiem, interesē, kas tas par jauno atnākušo zvēru. Pie kolēģiem gāju ar pozitīvu attieksmi un saņēmu arī atpakaļ daudz pozitīva, tādēļ nevaru teikt, ka būtu piedzīvojusi lielas ugunskristības. Pirmo reizi mani satiekot, cilvēkiem izveidojas dīvains un nepareizs priekšstats. Viņi padomā, ka es noteikti esmu princese, kurai viss ir nolikts uz paplātes.

Patiesībā viņi nezina un nesaprot, cik daudz es strādāju, ieguldot savu laiku, enerģiju, disciplīnu un gribasspēku, lai kaut ko sasniegtu.

Nekas nenāk viegli, un nekas nenāk tāpat vien.»

Lelde teātrī esat vien divas sezonas, bet jau tik bagātīgs nospēlēto lomu saraksts. Kā tas ir iespējams? «Jauns cilvēks, daudz enerģijas. Man jau bija dažas lomas, kurās aizstāju citas aktrises, viena aktrise aizgāja dekrētā, cita vienkārši pārtrauca spēlēt lomu. Režisors man uzticējās,» secina aktrise. «Katrs režisors ir personība. Neviens cilvēks nevar būt mīlulis visiem. Vienam režisoram tu patīc kā cilvēks, citam ne, bet jebkurā gadījumā viņš ar tevi strādā, dažreiz arī piespiedu kārtā, un beigās izveidojas burvīga sadarbība.»

Sava lieliskā izskata noslēpumos aktrise dalās, uzsverot par nepieciešamību ļoti daudz kustēties: "Eju uz sporta zāli. Man ir loti aktīvs dzīvesveids, un ikdienā loti daudz kustos. Cenšos pastaigāties un brīvajos brīžos nodarboties arī ar jogu. Brīvo laiku, kas man ir, es mēģinu lietderīgi aizpildīt. Es neesmu no tiem cilvēkiem, kuri atļaujas visu dienu nogulēt gultā, neko nedarot, jo man patīk būt kustībā. Ja gulētu visu dienu, uzskatītu, ka esmu izniekojusi šo laiku.

Kad tiek jautāts par aktrises iecienītākajiem našķiem, Lelde atbild: «Man garšo jūras veltes, čipsi un frī kartupeļi. Patiesībā man garšo viss, kas ir cepts eļļā. Ja es nedomātu par savu izskatu, laikam to vien darītu, kā ēstu eļļā ceptus ēdienus!»

Pilnu interviju lasi izdevumā «Vakara Ziņas»!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu