Šarmantā Lelde Vilkmane Latvijā iesvēta laulību

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Jūlija sākumā pēc vairāk nekā triju gadu attiecībām Mežotnes pilī tika iesvētīta piecdesmit sešus gadus vecās latviešu aktrises Leldes Vikmanes un Francijas aviokompānijas AirFrance pārstāvja Ērika de Drēzī laulība, raksta izdevums «Privātā Dzīve». Šīs ir Leldes trešās laulības.

Aktrises Leldes Vikmanes un par viņu sešus gadus vecākā francūža Ērika de Drēzī savienība šaurā lokā tika noslēgta Parīzē jau pagājušajā gadā, taču nu pāris bija nolēmis laulības saites stiprināt un iesvētīt Mežotnes pilī, pāra draugiem un tuvākajiem radiem klātesot.

Laulības iesvētīšanas vietu aktrise bija izraudzījusies ar nolūku. «Mežotnes pils bija īsti piemērota, jo mans vecvectēvs Atis Francis bija pils dārznieks, bet vecmāmiņa Anna Helēna Herta Liene Francis tur 1905. gadā piedzima un pavadīja jaunības gadus, tāpēc jau bērnībā šī vieta man kļuva par vienu no ģimenes leģendārajām atmiņu salām,» tā izdevumam «Privātā Dzīve» stāsta Lelde.

Ēriks Leldes roku lūdzis jau pirms trim gadiem - gadu pēc kopdzīves Parīzē. «Viņam piemīt neizmērojams humors, inteliģence, godīgums,» par savu vīru saka bijusī aktrise. Jau agrāk Lelde PDz stāstīja, ka abiem ir kopējas intereses,

Ēriks ir īsts francūzis un viņas stiprais plecs. Pateicoties dzīvesbiedram, Lelde iepazinusi gan visnoslēpumainākos Parīzes nostūrus un ieliņas,

gan daļu Francijas, un tagad abi došoties medusmēnesī uz Burgundijas reģionu. Lielākā ceļojumā - Leldes sapņu zemē Brazīlijā - abi bijuši jau pirms kāzām.

Vairāk par abu attiecībām lasi šīs nedēļas «Privātajā Dzīvē».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu