Mailija beidzot pieaugusi! No dumpinieces līdz sievišķībai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AFP/EPA/AP

Vēl nesen mūziķe Mailija Sairusa pasaulē bija pazīstama kā neaudzināta pusaudze, kas ar aktivitātēm sociālajos tīklos (pikanti foto) un pārdrošo uzvedību uz skatuves (atdarinot nepārprotamas seksa kustības) bija iemantojusi dumpinieces slavu. Vecāki vēlējās pasargāt savus tīņus no Mailijas ietekmes personības veidošanā. Bet Mailija ir mainījusies, un no pusaudzes, kas cīnījās ar hormoniem un pasaules slavu, ir piedzimis tauriņš - ļoti sievišķīgs un romantisks.

«Pašlaik es jūtos ļoti tālu no tās personas, ko vēl nesen pazina manas mūzikas cienītāji,» Mailija secina žurnāla «Harppers Bazar» intervijā. «Šobrīd man ir ļoti svarīgi cilvēkiem parādīt, kāda esmu. Tieši tagad. Nenoliedzami esmu mainījusies, jo mana dzīve ir bijusi saistīta ar tik daudziem un dažādiem cilvēkiem.»

Mailija arī uzsver, ka ne brīdi neko nav nožēlojusi no trakā pieaugšanas laika - tas bijis laiks, kad veidojusies viņas personība.

«Mēs visu laiku esam zem spiediena, kāds mums vēlas iestāstīt, kā ir pareizi dzīvot, kas ir taisnība un kas ne. Nav brīnums, ka tik daudz cilvēku pazaudē savu īsto mērķi un nomaldās no ceļa. Tas notiek to cilvēku dēļ, kas mums nepārtraukti saka, kas mēs esam,» secina Mailija Sairusa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu