Bejonsē publicē fotogrāfiju ar mēnesi vecajiem dvīņiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Amerikāņu dziedātāja Bejonsē piektdien publicējusi fotogrāfiju ar saviem pirms mēneša dzimušajiem dvīņiem, pirmo reizi oficiāli apstiprinot bērnu dzimšanu un izvēlētos vārdus Rumi un Sers Kārters.

Sociālās saziņas vietnē «Instagram» Bejonsē publicēja fotogrāfiju, kurā dziedātāja redzama ziedu dekora priekšā pie okeāna, tērpusies gaisīga auduma apģērbā un rokās turam dvīņus.

Sir Carter and Rumi 1 month today. ??❤️??????????

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Galvā dziedātājai fotogrāfijā ir zils plīvurs. Līdzīga stila fotogrāfiju dziedātāja publicēja februārī, kad paziņoja par dvīņu gaidībām.

«Seram Kārteram un Rumi šodien aprit viens mēnesis,» dziedātāja pierakstīja pie piektdien publicētās fotogrāfijas.

Lai gan izskanējis, ka Bejonsē un «Jay-Z» ģimenē pasaulē nākušie dvīņi ir puika un meitene, oficiāli bērnu dzimums joprojām nav apstiprināts un, lai gan, visticamāk, Sers ir zēns un Rumi ir meitene, tiek pieļauts, ka abi jaundzimušie ir zēni vai meitenes.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Ceturtdien Malibu Bejonsē pirmo reizi bija redzama publiski pēc bērnu dzimšanas, kad devās vakariņās ar vīru.

Jūnijā izskanēja, ka Bejonse un «Jay-Z» ir iesnieguši pieteikumu preču zīmju «Rumi Carter» un «Sir Carter» reģistrācijai. Oficiāli dvīņu vārdi līdz šim nebija apstiprināti.

Bejonse un «Jay Z» apprecējās 2008.gadā, un 2012.gadā piedzima viņu meita Blū Aivija. Šī gada sākumā Bejonsē paziņoja, ka gaida dvīņus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu