5 pazīmes, kas liecina - attiecībām nav nākotnes!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Cik gan labi būtu jau attiecību sākumā zināt, vai tās būs ilgdzīvojošas vai arī ne. Tomēr, labi padomājot un paskatoties uz attiecībām no malas, tik tiešām var redzēt vairākas pazīmes, kas var liecināt, kur attiecības novedīs!

Jūs nekopjat attiecības. Lai kaut kur sasniegtu rezultātus, ir jāiegulda darbs. Arī attiecībās. Un, tā kā attiecībās ir divi cilvēki, tas ir jādara abiem. Ja, piemēram, sieviete nemitīgi plānos kopīgus izbraucienus, romantiskus vakarus un citas kopā būšanas aktivitātes, bet otra pusīte to nedarīs, tad, visticamāk, attiecībām nav nākotnes, jo agrāk vai vēlāk vienam cilvēkam to darīt apniks.

Viens no jums nevēlas ģimeni. Lai divu cilvēku starpā valdītu saticība un mīlestība, ir jāsakrīt domām un vēlmēm par nākotni. Ja tu gribēsi bērnus un laulību, bet partneris tevi nostādīs fakta priekšā, ka šādi plāni viņa dzīvē neietilpst, tad būs grūti uzturēt ilgstošas attiecības.

Starp jums ir tikai sekss. Dažkārt var šķist, ka ideāla seksuālā saderība nozīmē, ka esat radīti viens otram. Tomēr, ja jums nebūs citu kopīgu interešu un nebūs interesanti vienam ar otru sarunāties, jūs viens otram sāksiet kļūt garlaicīgi.

Jūs izturaties kā brīvi cilvēki. Cilvēki, kuri ir ilgstošās, mīlošās un cieņpilnās attiecībās, viens ar otru rēķinās it visā. Ja jūs plānojat nedēļas nogales vai kādus tālākus nākotnes redzējumus, neaprunājoties viens ar otru, tad tas nozīmē, ka jums otra cilvēka viedoklis nav svarīgs. Savukārt tas vēsta par to, ka arī pašas attiecības neuztverat nopietni.

Tu nelaid viņu pārāk tuvu. Ja ilgāku laiku viens ar otru tiekaties, bet tu neesi izjutusi vēlmi savu partneri iepazīstināt ar tuvākajiem draugiem vai ģimeni, tas var liecināt, ka zemapziņā jūti, ka attiecības nebūs ilgas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu