Kā mūziķis Lauris Valters iepazinās un bildināja savu sieviņu Vitu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau pavisam drīz - augusta sākumā pie televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» nonāks skatītāju iemīļotā šova «Pirmā deja» jaunā sezona, kur pirmajā sērijā sarežģītos kāzu dejas soļus apgūs arī pašmāju mūziķis Lauris Valters kopā ar nu jau sieviņu Vitu. Interesanti, ka vispirms Lauris iepazinies ar topošo sievasmāti – Vitas mammu Krustakalna Intu un tikai tad saskatījies ar pašu Vitu.

Abi kopīgu valodu atraduši jau kopš pirmās tikšanās reizes, turklāt Lauri tikpat viegli pieņēmuši arī Vitas bērni no iepriekšējām attiecībām. «Pēc šķiršanās jau biju dziļi sirdī nolēmusi – viss, man pietiek, es palieku viena! Man ir divi bērni, un kuram gan ir vajadzīga sieviete ar diviem bērniem? Un tad es satiku Lauri,» par dzīvi pirms liktenīgās tikšanās stāsta Vita.

Abu iepazīšanās mainīja ne tikai Vitas, bet arī Laura dzīvi, tieši tāpēc mūziķis mīļotās dzimšanas dienā nolēma viņu bildināt. Turklāt pavisam romantiski – ceļojuma laikā uz Barselonu, bet saderināšanās gredzenu ieslēpjot abu kopīgas paziņas darinātajā cepurē. «Dzimšanas dienā nedrīkst teikt «nē», izvēli, kāpēc lūgt mīļotās roku tieši viņas jubilejā, pamato Lauris.

Pavisam nesen abi balodīši pēc sešus gadus ilgas kopā būšanas iestūrēja laulības ostā un viesus pārsteidza ar neparastām kāzām Mežonīgo Rietumu stilā. Tradicionāli baltā līgavas kleita tika nomainīta pret elegantu bikškostīmu un zābaciņiem, bet topošās sievas un vīra galvu rotāja krāšņas kovboju stilā ieturētas cepures. Interesanti, ka Vita jau kopš bērnības sapņojusi kļūt par dejotāju – lai arī izvēlējusies citu profesiju, viņa tic, ka sapnis par dejotājas karjeru reiz piepildīsies.

Tieši mīlestība pret deju bija īsts pamudinājums kopā ar Lauri piedalīties šovā «Pirmā deja». Kā viņiem veiksies ar dejošanu un vai ugunīgā kāzu deja spēs pārsteigt ne tikai jaunā pāra radus un draugus, bet arī TV skatītājus, uzzini jau 3. augustā, «STV Pirmā!» - šova «Pirmā deja» jaunajā sezonā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu