Abu Meri: mana un Lindas šķiršanās ir neparasta...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ārsts un Saeimas deputāts Hosams Abu Meri šobrīd ir sevis meklējumos, kas, kā pats atzīst, pēdējos gados bija zudis daudzo pienākumu un apņemšanās dēļ. Tad vēl laulības šķiršana ar uzņēmēju Lindu Mūrnieci, kas sabiedrībai šķita pārāk neticama, tādi raisīja Hosama virzienā publiskus apvainojumus gan par tautību, gan reliģiju. «Mana un Lindas šķiršanās ir neparasta. Parasti sabiedrībā zināmi cilvēki to dara ar lielāku vai mazāku skandālu, strīdas par īpašumiem un kļūst par ienaidniekiem. Mēs esam ar diezgan lielu dzīves pieredzi un lēmumu par šķiršanos pieņēmām tikai tāpēc, ka mums abiem tā ir labāk. Šķiramies bez naida un skandāliem. Izlēmām arī - ja reiz esam publiskas personas un savu dzīvi publiskojām iepriekš, tad būsim godīgi līdz galam un publiskosim arī mūsu šķiršanos,» žurnālā «Ieva» intervijā atklāts ir Hosams Abu Meri.

Žurnālā «Ieva» intervijā Hosams atzīst, ka šī vainošana viņu drīzāk sāpina, nevis aizvaino: «Negribu teikt, ka tas mani aizvaino. Drīzāk sāpina un pārsteidz, jo par šķiršanos mēs ar Lindu abi lēmām kopā, mēs kopā par to paziņojām publiski.

Es neesmu viņu sitis, darījis pāri, kā citādi aizvainojis. Taču vainīgais esmu tieši es.

[..] Arī tāds stereotips diemžēl valda - vainīgais ir vīrietis, kurš aizgāja pie kārtējās blondīnes. Kāpēc? Varbūt sieviete pati aizgāja no vīrieša, varbūt viņa iemīlējās citā, bet varbūt viņai vienkārši nepatika, ka viņas vīrs, kas vispār ir labs cilvēks, ir bezgala slinks. Nu kāpēc vienmēr vainot vīrieti?! Parasti vainīgi tomēr abi.»

Paveroties pagātnē, intervijā Hosamam tiek jautāts, kas bija tas, kas savulaik savaldzināja nu jau bijušajā sievā Lindā. «Viņa ir neparasta sieviete, viena no retajām pasaulē. Stipra, ar mugurkaulu, zina, ko grib, un ļoti mērķtiecīga. Tai pašā laikā viņa ir arī ļoti sievišķīga, prot rūpēties par vīrieti un zina, ko viņš grib. Ja tu vaicātu, vai tas ir pozitīvi vai negatīvi, man jāsaka godīgi - bijis dažādi, jo katru dienu biju ar viņu kopā. Bet tieši šis kontrasts mani savulaik uzrunāja,» intervijā žurnālā «Ieva» uzsver Hosams Abu Meri.

Loģisks ir jautājums - tad kāpēc šķīrāties? «Es saprotu, ka cilvēki šobrīd meklē dažādus citus, slepenus mūsu šķiršanās iemeslus. Taču tādu vienkārši nav - nav ne krāpšanas, ne vardarbības, tikai tas, ka nevarējām dzīvot kopā. [..] Ar to ikdienas dzīvi, kas mums ir - atpazīstamība, ļoti daudz cilvēku apkārt, neskaitāmi darbi -,

to uzmanību, kas nepieciešama, viens otram nevarējām dot.

Protams, ir sievietes, kas gatavas samierināties, ka vienu reizi nedēļā ar viņu aizej vakariņās. Bet ir arī sievietes, kas grib uzmanību katru dienu, kas grib būt kopā ar tevi trīs četras stundas ik dienas, kas grib ik dienas saņemt mīlestības apliecinājumus. Savukārt es kā vīrietis gribēju mieru. Strādāju tik daudz, ka, pārnākot mājās, gribēju tikai atpūsties, vispār nerunāt un nekustēties. Ikdienas skrējiens man atņēma gan spēku, gan pacietību, gan laiku būt ar savu sievieti. Tāpēc sapratām - labāk šķirties, lai to mīlestību un cieņu, kas starp mums valda, neapēstu ikdienas sīkumi, kašķi un aizvainojums...»

Vairāk par Hosama atklāsmēm un šā brīža sajūtām lasi žurnālā «Ieva»!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu