Sešas lietas, ko vīriešiem nav lemts izprast sievietēs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Par to, ka vīrieši ir no Marsa, bet sievietes no Venēras, runāts daudz. Vai esam no dažādām planētām vai ne, par to lai strīdas zinātnieki, bet atšķirības starp vīrieti un sievieti pastāv. Šoreiz nav runas par fizioloģiskām atšķirībām, bet gan ikdienišķajām. Ir lietas, ko daudzi vīrieši sievietēs nekad nespēs saprast. Piedāvājam nelielu šo lietu apkopojumu.

MĒS - DRĀMAS KARALIENES

Par sievietēm varētu teikt kā latviešu dziesmā: «Viss nāk un aiziet tālumā, un sākas viss no gala...» Sievietes un mūžīgās scēnas. Tā laikam nav īsta dāma, kura nemāk no mušas uzpūst ziloni. Vīrietim bieži vien vispirms tiek dots mājiens, ka kaut kas tiek darīts nepareizi vai kaut kas sievietes maigo dvēseli sāpinājis. Diemžēl šie mājieni tiek uztverti ļoti reti. Lielākā daļa vīriešu vienkārši nevēlas to darīt, otra daļa tiešām mājienus neizprot. Tā nu agrāk vai vēlāk rodas drāma. Gudrs vīrietis paklusēs, jo zina, ka sievietei vienmēr ir argumenti, kas pierāda viņas taisnību. Kur gan tādi rodas?!

PMS (pirmsmenstruālais sindroms)

Šo tavu ikmēneša noskaņojumu laikam neizpratīs neviens vīrietis. Viņš nesaprot (pat ja tēlo, ka saprot), ka dienās, kad tuvojas menstruācijas, tu kļūsti daudz jūtīgāka, satrauktāka. Jo viņš to vienkārši nespēj. Tāpat kā mēs, sievietes, nekad neizpratīsim vīrišķā organisma īpatnības. Ir dzirdēts, ka daži vīrieši uzskata – sievietes savas kaprīzes aizbildina ar PMS. Mūs lieliski zinām, ka tā nav (ja nu vienīgi dažreiz)...

APĢĒRBU UN APAVU MĀNIJA

Lai gan tagad dzīvojam sabiedrībā, kur arī vīrietis vēlas būt skaists un saposts, tomēr ir eksemplāri, kuri vienkārši nespēs izprast, kādēļ tev vajag tik daudz kurpju vai kādēļ vienu un to pašu kleitu nevari vilkt uz vairākām ballītēm. Nu... laikam to viņiem arī nav lemts izprast.

RUNĀJAM VIENU, DOMĀJAM KO PILNĪGI CITU

Vīrieši kaut kā nespēj piemēroties mūsu domāšanai. Diezgan bieži gadās, ka sieviete ar aizvainotu vaigu atlaiž savu mīļoto pasēdēt ar draugiem, uz kādu sporta spēli utt. Vīrietis vēlāk neizprot, par ko gan ir kārtējā drāma, jo mīļotā taču atļāva. Laikam jau ar mājienu vai aizvainotu grimašu izprašanu ir diezgan nopietnas problēmas.

SAVSTARPĒJĀ KONKURENCE

Cik daudzām gadījies, ka mīļotais iepazīstina ar savu izskatīgo, jauko un vispār ārkārtīgi feino kolēģi, paziņu vai vienkārši draudzeni un tml. Un brīnās, kādēļ dāmas tik draudīgi skatās viena uz otru. Vīrieši savā starpā bieži vien iepazīstas un jaunpienācēju uzreiz uzskata par čomu. Bet ar meitenēm tas ir citādi – KONKURENCE! Pat ja īsti nav par ko konkurēt. Nu nesaprast to viņiem...

RUNĀŠANA CAUR PUĶĒM

Šo sieviešu īpašību laikam jau var likt vienā grozā ar mājieniem – runājam vienu, domājam citu. Vīrietim patīk, ka viņam visu skaidri un gaiši pasaka. Nav jau viņš tik aprobežots, ka neizprastu tavu domu, kad tiek runāts caur puķēm, taču viņu var kaitināt šāds komunicēšanas veids, jo – kāpēc visu nevar pateikt skaidri un gaiši?

Sievietēs ir daudzas īpašības, kas vīriešiem nereti šķiet neizprotamas un it kā nevajadzīgas. Bet tieši atšķirīgais padara mūs tik burvīgi neatkārtojamas un mīlamas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu