Galkins par Pugačovu: Gribēju iepazīties ar zvaigzni, bet iemīlējos cilvēkā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Humorists un televīzijas raidījumu seja Maksims Galkins intervijā atklāti pastāstījis, kā atminas iepazīšanos ar savu tagadējo sievu un bērnu māti, Krievijas estrādes leģendu Allu Pugačovu.

«Pirmoreiz mēs satikāmies jūlijā [2001. gadā] festivālā «Slāvu bazārs» Vitebskā. Ziniet, kad pirmoreiz satikāmies, es gribēju iepazīties ar Allu, kā to grib visi, kas ir viņas daiļrades pielūdzēji. Un arī uz deju uzlūdzu, interesējoties par viņu kā personību.

Tikai tad, padejojis ar Allu, iepazinis viņu tuvāk, es iemīlējos, un sākās cita veida attiecības.

Jūlijā Alla sajuta manu skatienu. Viņa bija festivāla žūrijā, es ienācu ložā, apsēdos un ar acīm ieurbos viņā. To viņa arī sajuta. Bet vispirms es gribēju iepazīties ar zvaigzni, un pēc tam iemīlējos cilvēkā.

Es joprojām esmu pielūdzējs tam, ko viņa dara, un tam, kā viņa dzied.

Tikai tas paliek kaut kur aizmugurēja plānā. Periodiski, pēkšņi izdzirdot kādu Allas dziesmu vai ieraugot viņas albumu, es attopos, kāda leģenda dzīvo man blakus. Bet tas nekādi nav saistīts ar ikdienas dzīvi,» žurnālam «Ieva» pastāstīja Galkins.

«Ir fanātiķi, kas grib pieskarties un būt blakus savam elkam - viņi galvā radījuši kādu iedomātu tēlu un grib būt tam līdzās.

Es nedzīvoju kopā ar tēlu,»

uzskata slavenās dziedātājas vīrs.

Pugačova un Galkins ar saviem bērniem, četrus gadus vecajiem dvīņiem Elizabeti un Gariju, Latvijā ieradās jau jūnija sākumā. Abi viesojās arī Laimas Vaikules festivālā «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017», kur tikās ar Latvijas un Krievijas estrādes mūziķiem un draugiem.

Pilnu interviju ar Maksimu Galkinu lasiet žurnāla «Ieva» jaunākajā numurā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu