Vai sieviete var bildināt vīrieti?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopā nodzīvoti jau vairāki gadi, bet gredzens vēl nav pirkstā? Izteikti simtiem mājienu, bet viņš kā neprotas, tā neprotas attiecības noformēt oficiāli? Kā rīkoties, ja vīrietis tā arī vēl nav saņēmies izteikt tik ilgi gaidīto bildinājumu? Vai sieviete drīkst ņemt grožus savās rokās un vīrieti bildināt pati?

Protams, mūsu vecmāmiņas būtu par to šausmās, bet varbūt tik straujajā 21. gadsimtā tā varētu kļūt par pieņemamu normu? Tik spraigas diskusijas izskanēs iemīļotā sarunu šova «Starp mums runājot» jaunajā sezonā, kas jau rīt, 1. augustā, plkst. 21:00 priecēs televīzijas «STV Pirmā!» skatītājas. Tajā šoreiz tiksies tikai un vienīgi šarmanti kungi - aktieri Artis Robežnieks un Juris Žagars, TV personība Aivis Ceriņš, kā arī operdziedātājs Miervaldis Jenčs, kurš līdzās muzicēšanai vada arī laulību ceremonijas dzimtsarakstu nodaļā. Kā jau augustam piedien, viņi dalīsies savās pārdomās par kāzām, laulībām un tik svarīgo soli attiecībās – bildinājumu.

TV personība Aivis Ceriņš, kurš pavisam drīz iestūrēs laulības ostā, raidījumā atklās, ka justos ļoti neērti, ja viņa mīļotā Lelde būtu pirmā viņu bildinājusi: «Man būtu iekšējs kauns pret sevi par to, ka neesmu pirmais spēris šo soli. Es domātu – vecīt, mīkstais!» Kungi pie «Starp mums runājot» sarunu galda vienosies, ka spēks ir tradīcijās un bildinājumam tomēr vajadzētu nākt no vīrieša puses. «Sieviete drīkst krist, ģībt, lēkt virsū, bēgt projām – tā ir viņas izvēle, bet man šķiet, ka vīrietim vajadzētu spert šo soli,» tā Aivis Ceriņš.

Tomēr kungi neslēps, ka sievietes nekautrējoties var dot dažādus mājienus par to, ka ir pēdējais laiks iestūrēt laulības ostā, – «džeki dažkārt ir aunapieres», atzina Aivis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu