Briedis: vispirms jādzīvo sev, pēc tam - bērniem. Mēs dzīvojam otrādi (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pasaules čempions boksā Mairis Briedis, pretēji dzelzs vīra spēkam boksa ringā, sarunās par savu ģimeni ir maigs un emocionāls. Uz jautājumu, vai bieži sanāk kā sievu palutināt un pabūt divatā, Mairis intervijā izdevumā «OK» atzīst: «Jā, bet baigi reti. Noteikti vajadzētu biežāk. Neatceros, kurš to teicis - ka vispirms jādzīvo sev, pēc tam - bērniem. Mēs dzīvojam otrādi...»

«Brendanam tagad ir astoņi, Rafaelam - trīs. Mājās jau visas mantas ir zināmas, bērniem gribas ārā. Viņiem ir riteņi, viņi grib uz parkiem, viņiem vajag darboties un tusēties. Mazais ir baigais bosiks, arī vecākajam iedod riepā. Vecākais pret viņu ir saudzīgs, bet, ja mazais viņu pārāk ilgi moka, uzšauj tā, ka šis aizripo. Neraugoties uz to, Rafaels vienmēr ir gatavs turpināt cīņu. Ar mani cīnās abi divi. Pagaidām, kamēr viņi vēl ir mazi, tieku galā. Vēlāk redzēs,» par saviem zēniem ar mīlestību intervijā «OK» runā Mairis Briedis.

Tāpat kā visiem vecākiem, arī Briežu ģimenē ir kāda problēma: «Baigā problēma ir tā, ka vecākajam iedevām mobilo. Tagad cenšamies ierobežot, jo tā ir nenormāla atkarība, gandrīz kā narkotikas. Man pašam ar to nākas cīnīties.»

Kā ar pielūdzējām? «Visi taču zina, ka man ir sieva un bērni. Bet, pirms biju atradis sievu, man vēl nebija tāda statusa. Šo ceļu esmu gājis kopā ar sievu, tas ir ari viņas nopelns. Būt kopā ar bērniem nemaz nav tik viegli - to saprot, kad pats ar viņiem pasēž.»

Vairāk lasi pēdējā izdevumā «OK»!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu