Poligāma dvīne ar bailēm no putniem jeb ko nezināji par Skārletu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Holivudas aktrise Skārleta Johansone ir ne vien harismātiska un seksīga sieviete, bet aiz talanta slēpjas arī interesanta personība. Uzzini, ko, iespējams, par viņu nezināji.

Skārleta nav monogāmijas fane

Aktrise paziņojusi, ka pašu laulības ideju uzskata par ļoti romantisku, arī laulība visas dzīves garumā var palikt romantikas pilna, kaut gan viņa neuzskata, ka būt monogāmiem ir cilvēku dabā. Johansone uzskata, ka partneri, kuri nekrāpj viens otru, tikai māna sevi, piespiedu kārtā uztur monogāmiju, bet slepeni iekāro citas personas. Monogāmija prasa daudz darba, lielas pūles un gribasspēku, bet tas tieši norāda, ka tā ir cilvēku izdomāta, ne instinktīvi «ielikta» cilvēkā.

Skārleta ir dvīne!

Jā aktrisei ir dvīņubrālis Hanters, kurš ir piedzimis 3 minūtes pēc Skārletas ierašanās šajā pasaulē! Vēl Skārletai ir māsa, cits brālis un vēl pusbrālis.

Johansonei ir netikums - cigaretes

Skārleta nespēj atteikties no cigaretēm jau kopš 15 gadu vecuma. Viņa apzinās savu netikumu un cenšas to kompensēt ar aktīvu dienu sporta zālē un veselīgu ēdienu.

Skārletas fobija - putni

Jā, lai gan aktrise dievina šausmu filmas, viņu spēj izbiedēt negaidīti pāri lidojoši putnu bari. Gluži kā Hičkoka filmā.

Aktrise ir izteikta kreile

Skārleta kopš bērnības ir kreile, kaut gan nereti viņai kino jātur pistole labajā rokā, tas aktrisei izdodas pārliecinoši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu