Britu karaļnamā gaidāmas kāzas? Prinča Harija mīļotā atklāti stāsta par attiecībām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/AFP, Scanpix

Lielbritānijas prinča Harija mīļotā sieviete Megana Mārkla žurnālam «Vanity Fair» sniegusi atklātu interviju par savām attiecībām. Tas rosinājis baumas, ka pāris drīzumā varētu spert nākamo soli un paziņot par saderināšanos.

«Mēs esam pāris. Mēs esam iemīlējušies,» sacīja 36 gadus vecā Mārkla. Lai arī viņa ar Hariju tiekas jau vairāk nekā gadu, tā ir pirmā reize, kad pāris publiski apstiprinājis savu attiecību statusu.

«Mēs esam divi cilvēki, kas ir ļoti laimīgi un iemīlējušies,» piebilda aktrise, kura vislabāk pazīstama ar lomu seriālā «Suits».

Mārkla intervijā apstiprināja, ka ar Hariju iepazinusies Londonā 2016.gada jūlijā. Prese par attiecībām uzzināja dažus mēnešus vēlāk, norāda portāls «Telegraph.co.uk». «Es visu šo laiku strādāju, un vienīgais, kas mainījās, bija cilvēku uztvere,» norāda aktrise.

«Nešaubos, ka pienāks laiks, kad mums būs sevi jāprezentē un jāstāsta par sevi, bet ceru, ka cilvēki sapratīs, ka šis ir mūsu laiks,» par savu vēlmi saglabāt tiesības uz privāto dzīvi teica Mārkla. Prinča Harija mīļotās sievietes izteikumi liek domāt, ka viņa gatavojas sievas lomai.

«[Attiecības] ir tik īpašas tāpēc, ka tās ir tikai mūsu,» viņa stāsta.

«Taču mēs esam laimīgi. Man patīk skaisti mīlasstāsti.»

Zinātāji saka, ka intervija esot nopietns solis pāra attiecībās un liecina par nākotnes nodomiem. 32 gadus vecais Lielbritānijas princis Harijs ir piektais rindā uz troni. Viņam pirms precībām būs jāprasa karalienes Elizabetes II atļauja.

«Vanity Fair» Mārklai jautāja, kā tas ir - būt attiecībās ar vienu no pasaules slavenākajiem vecpuišiem. «Tas ir kā pa viļņiem,» atzina Mārkla. «Dažas dienas ir grūtākas nekā citas. Tas uzreiz bija pārsteigums, kā viss mainījās. Bet man joprojām visapkārt ir cilvēki, kas mani atbalsta, un, protams, mana mīļotā vīrieša atbalsts.»

«Es nemaz neesmu mainījusies. Es joprojām esmu tas pats cilvēks un nekad neesmu ļāvusi attiecībām mani definēt,» uzsvēra Mārkla.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu