Meganas Mārklas pusbrālis piedāvājis sarīkot prinča Harija vecpuišu ballīti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Televīzijas aktrises Meganas Mārklas pusbrālis atklājis, ka esot piedāvājis sarīkot Lielbritānijas prinča Harija vecpuišu ballīti, taču pagaidām vēl neesot saņēmis atbildi no britu karaliskās ģimenes pārstāvja, ziņo laikraksta «Daily Mirror» interneta vietne.

Medijos nerimstas baumas par to, ka Lielbritānijā drīzumā varēt svinēt jaunas karaliskās kāzas. Runas par iespējamajām precībām pastiprināja 36 gadus vecās Mārklas intervija žurnālam «Vanity Fair».

«Mēs esam pāris. Mēs esam iemīlējušies,» viņa sacīja.

Zinātāji saka, ka intervija esot nopietns solis pāra attiecībās un liecina par nākotnes nodomiem. 32 gadus vecais Lielbritānijas princis Harijs ir piektais rindā uz troni. Viņam pirms precībām būs jāprasa karalienes Elizabetes II atļauja.

Foto: REUTERS/Scanpix

Aktrises pusbrālis Tomass Mārkls jaunākais gan nerimstas jokot par iespējamajām kāzām, salīdzinot tās ar multfilmas «Simpsoni» varoņu ieprecēšanos karaliskajā ģimenē.

«Es savu ģimeni raksturotu kā seriālu «Precējies, ir bērni» un «Dekstera» sajaukumu. Kā «Pamuļķi no Hazardas» un «Simpsoni» pret karalisko ģimeni,» teica 51 gadu vecais Mārkls.

Viņš sacīja, ka esot piedāvājis sarīkot prinča Harija vecpuišu ballīti, taču vēl neesot saņēmis atbildi.

Mārkls sacīja, ka lepojoties ar 15 gadus jaunāko pusmāsu. «Jau no pirmās dienas bija skaidrs, ka liktenis viņai paredzējis no nozīmīgu. Varbūt viņa nav princese, bet viņa izturējās kā tāda jau no savas pirmās dienas,» pusbrālis raksturo aktrisi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu