Ančevskis: vienas laulības esmu sačakarējis

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Nevienam laikam vairs nav noslēpums, ka vienas laulības jau esmu sačakarējis,» raidījumā «Starp mums runājot», kas rīt būs skatāms «STV Pirmā!» ekrānos, atzinis aktieris Ainārs Ančevskis. Vaicāts vai aktiera profesija ir kā priekšrocība arī privātajā dzīve, kad iespējams pielāgoties mīļotās vēlmēm un attiecībās «nospēlēt, ko vajag», Ainārs neslēps, ka tā nebūt nav.

«Teorijā, iespējams, esmu zinošāks nekā praksē,» sacīs aktieris, piebilstot, ka viņam šobrīd dzīvē ir sācies jauns posms, kuru viņš uztver kā skolu. «Tas bija tāds vajadzīgs sitiens pa iekšām, un viss dzīvē notiek tā, kā tam jānotiek,» par šķiršanos saka aktieris. Taču par vienu no būtiskākajām atziņām, kas gūta pēc šā notikuma, aktieris uzskata pārliecību, ka attiecībās savā starpā ir jārunā. «Ja divi cilvēki runā, ir forši. Ja nerunā – tad nav forši,» tā Ančevskis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu