Vairs neslēpjas! Prinča Harija un Meganas Mārklas pirmais publiskais pasākums

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Pirmdien, 25. septembrī, princis Harijs kopā ar draudzeni, amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu apmeklēja pirmo kopīgo pasākumu. Pāris kopīgi ieradās uz «Invictus Games» sacensību pusfināla spēli Kanādas pilsētā Toronto.

Šī ir pirmā reize, kad princis Harijs un Megana Mārkla kopīgi apmeklē publisku pasākumu. Pāris notikuma vietā ieradās, sadevušies rokās, un spēles laikā nemitīgi saskatījās, sačukstējās un smējās.

Megana uz spēli bija ieradusies zilās džinsu biksēs un baltā blūzē. Lielbritānijas medijs «Daily Mail» ziņo, ka aktrises draudzenes Mišas Nono radītā krekla nosaukums ir «The Husband» (Vīrs), kas norāda uz to, ka, iespējams, pāris jau slepus ir saderinājušies.

Par Harija un Meganas attiecībām britu karaļnams oficiāli paziņoja 2016. gada 8. novembrī, tomēr tiek uzskatīts, ka pāris attiecības sāka tā paša gada augustā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu