Par karmiskām saitēm jeb no likteņa neaizbēgsi!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ja jums ir karmiska saite ar kādu cilvēku, jūs jebkurā gadījumā satiksieties.

Ikviens no mums kaut reizi mūžā ir piedzīvojis sajūtu, ka ar kādu cilvēku viņu saista kaut kas vairāk nekā tikai pazīšanās. Kaut kādi ieradumi, manieres, uzvedība, frāzes, intonācija un vēl kaut kas var likties tik ļoti pazīstams, lai arī racionāla skaidrojuma tam nav un nevar būt. Gadās arī tā, ka jūs ar cilvēku esat tikko iepazinušies, bet jums ir sajūta, it kā būtu pazīstami jau simts gadus. Ir sajūta, ka viņa ieradumus jūs zināt jau no bērnības. Ar jums tā ir noticis?

Grāmatu plauktos šodien arvien vairāk un vairāk parādās garīgās literatūras grāmatas. Un gandrīz visās no tām ir pieminēta karma. Taču šajā gadījumā mūs neinteresē pati karma, bet tāds termins kā karmiskās saites. Šo tēmu es neizvēlējos nejauši, jo savās konsultācijās man bieži ir jārunā par karmu un karmiskām saitēm, jo vairumam no mums šādas karmiskās saites ar kādu cilvēku pastāv.

Man kartē ir norādījumi par to, ka man ir karmisko vecāku ģimene, turklāt ar māti mani saista daudz ciešākas saites no pagātnes nekā ar tēvu. Kādam kartē var ieraudzīt karmisko partneri (kas man ļoti bieži parādās), kādam tie ir vecākie/ jaunākie brāļi un/vai māsas. Karmiskās saites ir ļoti svarīgi saprast katram cilvēkam, jo, saprotot tās, var izvairīties no daudzām problēmām nākotnē.

Par karmiskām saitēm un pazīšanos no bijušajām dzīvēm es uzzināju, jau pirms sāku nodarboties ar vēdisko astroloģiju. Es diezgan ilgi pētīju reinkarnācijas jautājumus, vadīju regresīvās hipnozes seansus, kuru laikā cilvēki atcerējās savas iepriekšējās dzīves. Un arī pats daļēji iegrimu dziļās meditācijās, lai apzinātos savus iepriekšējos iemiesojumus. Ļoti labi par iepriekšējām dzīvēm ir pastāstīts Maikla Ņūtona grāmatās («Dvēseles ceļojumi»). Iesaku papētīt viņa darbus, ja jūs interesē šie jautājumi.

NO LIKTEŅA NEAIZIESI

Visiem ir zināms teiciens «no likteņa neaizbēgsi» – tajā ir arī kāda sakrāla jēga, kuru pirmajā brīdī nevar saskatīt. Pastāv likums: ja jums ir karmiska saikne ar kādu cilvēku, jūs noteikti satiksieties, pat ja katrs dzīvojat savā zemeslodes pusē.

KĀDA IR KARMISKO UZDEVUMU JĒGA? KĀPĒC TIE IR VAJADZĪGI?

Mēs satiekam cilvēkus savā ceļā šādu mērķu dēļ:

  • Iegūt noteiktu dzīves pieredzi;
  • Atdot parādu no iepriekšējām dzīvēm;
  • Saņemt parādu no iepriekšējām dzīvēm;
  • Atstrādāt noteiktu situāciju, kas var vilkties jau vairāk nekā desmit dzīves;

PAR DZĪVES PIEREDZI

Ļoti bieži mēs satiekam cilvēkus, lai iegūtu kādu noteiktu mācību. Tas var būt jebkas. Iemācīties kādu prasmi, amatu, darbu utt. Tādu «karmisko paziņu» dzīves laikā var būt ļoti daudz. Bet ne ar visiem no viņiem mūs saista dziļa karma. Mēdz būt tā, ka tu satiec kādu cilvēku tikai vienu reizi dzīvē, viņš pateiks tikai dažas frāzes, kas tev ļaus kaut ko iegūt pieredzes ziņā, un pēc tam tu viņu vairs nekad nesatiksi. Tas ir viens no piemēriem šāda veida karmiskām saiknēm. Iespējams, jūs atceraties kādu šādu līdzīgu gadījumu no savas dzīves.

KARMISKIE PARĀDI

Šīm saitēm var būt daudz dziļākas saknes. Un šeit atkal nevaru neatsaukties uz Maiklu Ņūtonu. Vienā no viņa grāmatām bija piemērs, kas labi atspoguļo karmiskā parāda piemēru. Viņam bija viens pacients, kas kopa invalīdu (godīgi sakot, neatceros, kas viņš pacientam bija, ja nekļūdos, tad kāds tuvs radinieks). Un šis cilvēks atnāca pie Ņūtona, lai uzzinātu, kas viņu saista ar šo cilvēku – invalīdu. Kad viņu ieveda transa stāvoklī, viņš atcerējās pagājušo dzīvi. Pats interesantākais, ka pagājušajā dzīvē tieši viņš bija invalīds, kuru aprūpēja tas cilvēks, kas šajā dzīvē ir invalīds, kuru viņš tagad kopj. Tas ir, tā cilvēka dvēsele nolēma iemiesoties ar tādu uzdevumu, lai spētu atdot viņam to parādu no iepriekšējās dzīves un spētu apgūt invalīdu aprūpes prasmes. Patiesībā karmiskais pienākums nenozīmē neko sliktu. Tas ir sava veida līgums, iemesls, lai satiktu kādu noteiktu cilvēku (dvēseli). Un tādu piemēru var būt ļoti, ļoti daudz. Cilvēku šajā dzīvē varēja pamest partneris (vīrs vai sieva) tādu vai citu iemeslu dēļ. Un cilvēks sāk meklēt šķiršanās iemeslus, stipri uztraucas, iekrīt depresijā, vaino otru utt. Taču iemesli var slēpties dziļā pagātnē. Varēja būt arī tā, kas šis pats cilvēks iepriekšējā dzīvē pameta to personu, kura aizgāja no viņa šajā dzīvē. Taisnības labad jāpiebilst, ka tā tas nav 100% visos gadījumos un ka tas nav jāuztver kā likums, taču skaidrs ir viens, ka šādām situācijām ir karmiskie cēloņi. Tieši tāpēc ir svarīgi saprast, kādu lomu karma spēlē mūsu dzīvēs. Uztveriet visas dzīves situācijas kā nepieciešamas un vajadzīgas mācības jūsu pašu laimei. Un atcerieties, ka nekas nenotiek tāpat vien. Katram dzīves notikumam – vai tas būtu labs vai slikts, ir savi cēloņi.

Autors - Adams Mamedovs

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu