Grēksūdze: Es satiekos ar trīs vīriešiem vienlaicīgi - viņi visi ir precēti

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

«Brīvdienu romāns lika man saprast, cik ļoti pēc šķiršanās man patiesībā pietrūkst seksa. Šobrīd es guļu ar trīs precētiem vīriešiem. Vai man vajadzētu justies vainīgai?» attiecību speciālistei Dīdrai Sandersai (Deidre Sanders) portālā «The Sun» atzinusies kāda sieviete, kura lūdz padomu, kā tikt galā ar šo situāciju.

«Man ir 52 gadi, un no vīra es izšķīros pirms pieciem gadiem, pēc tam, kad viņš mani krāpa. Nesen es sapratu, ka esmu pavadījusi pietiekoši daudz laika vienatnē, tāpēc nolēmu, ka atkal ir jāizbauda dzīve. Es rezervēju vietu ceļojumam uz Itāliju un brīnišķīgi pavadīju laiku,» raksta anonīmā sieviete.

«Es iepazinos ar vīrieti no Štatiem mūsu viesnīcā pie jūras. Mēs sākām runāt un satikāmies vairākas reizes, lai pavakariņotu. Viņš arī bija šķīries un tikai nedaudz vecāks par mani, bet pavisam noteikti pievērš uzmanību savam izskatam. Mūsu pēdējā vakarā devāmies pastaigāties pa pludmali, sadevušies rokās. Mēs skūpstījāmies, un es zinu, ka abi gribējām vairāk, tāpēc devāmies uz manu numuriņu. Sekss lika man justies uz pusi jaunākai, un viņš visu nakti pavadīja manā gultā. Kad ilgi neesi mīlējusies, sajūtas ir brīnišķīgas. Nākamajā dienā, kad pamodos, viņš jau bija devies uz lidmašīnu, neatstājot man savu numuru. Tobrīd es biju aizskarta, bet, kad atbraucu mājās, sapratu, cik ļoti man pietrūka seksa.

Nolēmu, ka manai dzīvei ir jāmainās. Ir kāds vīrietis, ko aizvien redzu parkā, kad dodos pastaigāties ar suni. Mēs ik pa laikam apstājamies, lai parunātos. Nākamajā reizē, kad viņu pamanīju, es uzaicināju viņu ciemos uz kādu dzērienu. Viņš ir precējies, bet izskatījās ļoti aizrautīgs, tāpēc, kad viņš atbrauca, es biju tērpusies tikai rītakleitā. Viņš bija pārsteigts, bet lūdza man skūpstu un mēs devāmies uz gultu. Šobrīd mums ir sekss divas reizes nedēļā. Kopš tā laika savam sarakstam esmu pievienojusi vēl divus precētus vīriešus - no neviena vīrieša līdz trim. Mana māsa ir šausmās par to, ko daru. Patiesībā tā nav viņas darīšana, bet vai man vajadzētu justies vainīgai?»

Atbild attiecību konsultante Dīdra Sandersa:

«Visi šie vīrieši ir precējušies un viņiem mājās ir sieva, kas nebūtu par šo priecīga, bet arī viņiem vajadzētu uzņemties atbildību par savu laulību stāvokli, tāpēc fokusēsimies uz tevi,» raksta Dīdra.

«Kāpēc vajadzīgi trīs vai četri vīrieši, ja vari dabūt tikai vienu, kas par tevi rūpēsies un mīlēs tevi? Tev droši vien ļoti sāpēja, kad laulība izjuka. Es pieņemu, ka savu zaudējumu izpaud, satiekoties ar trīs vīriešiem vienlaicīgi. Varbūt tev liekas, ka, satiekoties ar precētiem vīriešiem, tu netiksi iejaukta un neriskē sāpināt pati sevi. Žēl, tomēr tas nav garantēts. Tu riskē ar drošību, seksuālo veselību un salauztu sirdi, tāpēc saņemies un sāc par sevi vairāk rūpēties. Pārbaudi savu seksuālo veselību un pēc tam sameklē kādu, kad labprāt sniegs tev nepieciešamo mīlestību.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu