Māris Ozoliņš: no pajukušām laulībām visvairāk cieš bērni

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

«No pajukušām laulībām visvairāk cieš tieši bērni. Var izlikties, ka viss ir baigi labi, vecāki ir draudzīgi, atkal sanāk – dēļ bērna vai dēļ vecām attiecībām, bet kaut kas ir tā kā ar cirvi nocirsts. Cirvis tomēr ir bijis klāt, un pēc tam tā visa ir diezgan teatrāla lāpīšana – ka viss taču ir baigi labi, mēs taču visi esam baigi feini, tiekamies un apsveicam dzimšanas dienās,» savu viedokli par šķirtām laulībām un attiecībām ar bijušajiem raidījumam «Starp mums runājot» atklājis režisors un producents Māris Ozoliņš.

Viņš ir pārliecināts, ka «tas cirvītis» arī pāriet uz nākamajām attiecībām, kad bērni ir izauguši, un var atstāt kādas sekas. Turpretim seksa eksperte un lektore Rita Lasmane norādīja, ka vienalga, vai bērns ir audzis pilnā vai šķirtā ģimenē, pusaudžu gados viņš vienmēr atradīs iemeslus, par ko apsūdzēt savus vecākus. «Ja vecāki ir šķīrušies, tad bērns var teikt – jūs, draņķi, esat šķīrušies, bet ja jūs dzīvojat kopā - esat senili kretīni, kas no dzīves neko nesaprot,» «Starp mums runājot» jau rītvakar klāstīs Lasmane.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu