Kaspars Zāle: tā visa bučošanās un apskaušanās ir baigais «feiks»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

«Man pašam nav baigā vēlme iet un bučot kādu. Iespējams, esmu «vēsais latvietis» vai kas, bet es tiešām neeju, neskaujos un nebučojos,» tā no francūžiem pārņemto satikšanās tradīciju sarunu šovā «Starp mums runājot», kas «STV Pirmā!» ekrānos būs skatāms šodien, komentē aktieris Kaspars Zāle.

«Es labāk pasveicinu, parunājos, ja mani tas interesē un otru cilvēku tas interesē. Vienubrīd domāju, ka tas ir baigais «feiks», tā visa bučošanās un apskaušanās,» savu viedokli neslēpa aktieris, piebilstot, ka ir, protams, sirsnīgas tikšanās un atkalredzēšanās, kad sabučošanās ir ierasta lieta. Kaspars arī «Starp mums runājot» atklāja, ka viņa draudzene daudz biežāk uz ielas, satiekot kādu paziņu, sabučojas. Savukārt seksa eksperte un lektore Rita Lasmane šo tēmu komentēja, sakot: «Štrunts par to pieklājības sabučošanos, bet ja mans esošais klaji flirtē, tad gan!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu