Lasmane: es savus bijušos cienu un, ja iespējams, uzturu labas attiecības

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ «STV Pirmā!» aizraujošais sarunu šovs «Starp mums runājot» pievērsās īpaši diskutablai tēmai – attiecībām ar bijušajiem. Vai brīdī, kad katrs dodaties savu ceļu, ir jāsaglabā labas attiecības, vai gluži otrādi – draudzība starp diviem cilvēkiem, kuri reiz bijuši mīļoto statusā, nav iespējama? Seksa eksperte un lektore Rita Lasmane piekrīt krievu režisora Končalovska teiktajam – kā es varu pelt un nīst cilvēku, kuru kādreiz esmu izvēlējies kā savu partneri?

Rita Lasmane: es savus bijušos cienu un, ja iespējams, uzturu labas attiecības

Iztaujāta, cik ciešas attiecības uztur ar saviem bijušajiem – vai dodas kopīgās vakariņās, sveic dzimšanas dienās, Rita atklās, ka ne tikai sveic svētkos, bet arī uzklausa bēdas, ja tam cilvēkam tādas ir bijušas, dalās priekos. «Es domāju, ka tā ir draudzība, kad joprojām piedalies otra cilvēka dzīvē. Ne jau aktīvi veic kādas darbības, bet vienkārši jūti līdzi tam cilvēkam,» raidījumā atklās Rita, piebilstot, ka brīdī, kad ar bijušo vairs nav kopīgu tēmu, par ko parunāt, attiecības beidzas pašas par sevi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu