Vīra milzu apsveikums 7000 eiro vērtībā rada pārdomu vētru sociālajos tīklos

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sociālie tīkli

Jau kādu laiku Vecrīgas Līvu laukuma garāmgājējus uzrunājis kāds interesants 13 x 13 metru liels plakāts, kas izrādās nevis reklāmas materiāls, bet privātpersonas pārsteigums savai mīļotajai sievietei.

Uz lielformāta apsveikuma rakstīti ierasti apsveikuma vārdi dzimšanas dienā: «Liza, daudz laimes dzimšanas dienā! Es Tevi mīlu! Tavs vīrs!» Interesanti, ka klients vēlējies, lai šo vēstījumu izlasa divās valodās: latviski un krieviski.

«JCDecaux» reklāmas aģentūras vadītāja apstiprina, ka lielo plakātu ar apsveikumu pasūtīja kāds kungs no Krievijas, kurš šādā veidā vēlējās paust savas jūtas. Reklāmas laukums Vecrīgā un kolonnas Merķeļa ielā izvēlētas, jo tas ir maršruts, pa kuru apsveiktā sieviete pārvietojas. Aģentūras vadītāja norāda, ka apsveikuma pasūtītājs ar iznākumu ir apmierināts, raksta skaties.lv.

Iepazīstoties ar «JCDecaux» reklāmas izcenojumiem, aptuvenas lielā plakāta un 10 gaismas kolonnu izmaksas varētu būt ap 7000 līdz 8000 eiro nedēļā, novērojis skaties.lv.












KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu