Jolanda Suvorova: «Ja esi mīļākā, nelien ģimenē!»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Vīrietim vajag mīļāko. Sievu un mīļāko,» savu pārliecību televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot», kas TV ekrānos būs skatāms jau rīt, pauž kolorītā skatuves māksliniece Jolanda Suvorova. Viņa ir pārliecināta, ka vīrietis, kuram ir mīļākā, kļūst ļoti laipns pret abām sievietēm, «jo viņš jūtas drusciņ vainīgs».

Savukārt visām sievām, kurām ir aizdomas par vīra sānsoļiem, komiķe iesaka šim faktam nepievērst uzmanību, jo tad vīrs savu laulāto mīlēšot vēl vairāk. Turpretim dāmām, kuras ir mīļāko statusā un lolo vēlmi reiz apprecēt savu mīļoto, Jolanda mudina neaizmirst savu vietu un dod īpaši viedu padomu: «Mīļākajai ir jāzina, ka viņam ir sieva un bērni, bet viņa ir tikai mīlestībai. Un nekādā gadījumā nelien ģimenē!» Vaicāta, vai viņai pašai reiz esot mīļākās lomā nekad nav emocijas guvušas virsroku un nav bijusi vēlme pēc «kaut kā vairāk», Jolanda strikti atbildēs - lai arī tāda doma esot ienākusi prātā, viņa saprot: «Nevar! Nedrīkst! Viņam ir sieva!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu