Keita apmeklē pirmo pasākumu pēc ziņām par trešā bērniņa gaidībām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Otrdien Kembridžas hercogiene Keita pirmo reizi pēc ziņām par viņas trešo grūtniecību apmeklēja publisku pasākumu. Par godu Pasaules mentālās veselības dienai Bekingemas pilī norisinājās svinīga pieņemšana ar šīs jomas speciālistiem - pasākumu apmeklēja arī princis Viljams un Keita.

Ziņas par to, ka Kembridžas hercogiene Keita ir bērniņa gaidībās, pirmo reizi izskanēja septembrī - pēc tam, kad prinča Viljama sieva grūtniecības toksikozes dēļ nevarēja doties plānotajās vizītēs. 10. oktobrī Keita pirmo reizi pēc Bekingemas pils paziņojuma apmeklēja publisku pasākumu.

Kembridžas hercogiene bija tērpusies modes zīmola «Temperly London» gaiši zilas krāsa mežģīņu kleitā, kura vērtība ir gandrīz 800 sterliņu mārciņu, ziņo «Daily Mail».

Grūtniecības toksikoze bija viens no iemesliem, kāpēc britu karaļnams par Keitas grūtniecību paziņoja ātrāk nekā ierasts. Šādas veselības problēmas Keitai bija arī pirmo divu gaidību laikā.

Atgādinām, ka grūtniecības toksikozi izraisa paaugstināts grūtniecības hormonu līmenis organismā, kas parasti palielinās uzreiz pēc apaugļošanās. Tā izraisa smagu dehidratāciju un apdraud gan māti, gan bērniņu, jo organisms nesaņem būtiskas uzturvielas. Šī sindroma slimnieki mēdz vemt līdz pat 30 reizēm dienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu