«P!eturzīmes». Santa Pīlēna: kapi ir mana miera osta!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektajā «P!eturzīmju» sērijā satiksim zīmola «Paade Mode» radošo direktori, ģimenes uzņēmuma «Modernists» vadītāju, burvīgu trīs bērnu māmiņu un vienkārši šarmantu sievieti - Santu Pīlēnu. Kad Santa man sākotnēji pačukstēja par vietu, kurp dosimies, biju pārsteigta par viņas izvēli, tomēr esot tur kopā saulainajā atvasaras dienā, sapratu, par ko te ir stāsts, kur slēpjas tā maģija, bijība un miers, kas te vilina izrauties no pilsētas kņadas. Starp citu, šajā vietā atrodas Santas vienīgais nekustamais īpašums, kas viņai pieder! Skaties un uzzini, kas tā par vietu un, kā vispār šobrīd klājas Santai un viņas mīlīgajai ģimenītei!

Foto: Ekrānšāviņš

Ikdienas dzīves skrējienā atrast brīdi tikai sev nav viegli... Mūs dzen pienākumi, liek uzņemt kustības ātrumu, aizturēt elpu... Darba dunā paguruši, katrs izmisīgi alkstam izbaudīt nedaudz miera, ko tad arī meklējam… Tāpēc iepazīsti spilgtas personības un viņu miera ostas! Viņu «P!eturzīmes». Uzzini par tām, brauc un iedvesmojies!

Video tapis ar «Opel» atbalstu, dodoties ceļā uz pieturzīmēm ar Crossland X.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu