Lasmane: pāriet mīlestība, jāsāk slīpēt vīrietis!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

«Mēs, sievietes, strīdamies par partnera neatbilstību mūsu priekšstatiem, kā viņam būtu jāuzvedas vai jārīkojas sadzīvē. Un sākam piekasīties, kad mums attiecībās kļūst garlaicīgi. Savukārt garlaicīgi mums kļūst tad, kad smadzenēs sāk mazināties mīlestības hormonu daudzums,» savā grāmatā «Kā atrast vīrieti, kas pēc iespējas mazāk kaitinātu!» raksta autore Rita Lasmane.

«Mīlestība ir mūžīga, ja saprot to, ka tā ik pa laikam ir jāatjaunina. Mīlestībai diemžēl piemīt cikliskums. Proti, tā mūsu smadzenēs dzīvo 4 gadus, un tas nepārprotami ir saistīts ar to periodu, kura laikā bērns apgūst izdzīvošanas iemaņas.

Pasaulē ideālu partneru nav. Tā tikai šķiet iemīlēšanās periodā.

Es atļaujos uzskatīt, ka ar vīriešiem ir tāpat kā ar dārgakmeņiem: dabā tie nemēdz būt jau izslīpēti un mirdzoši. Dārgakmeņu meklētāji bezformīgā veidojumā spēj saskatīt potenciālu briljantu, rubīnu vai smaragdu. Iemīlēšanās atklāj prasmi saskatīt dārgakmeni. Kad iemīlēšanās pāriet, tikai tad var sākties īstais slīpēšanas darbs... [...]

Dimanta slīpēšanu es saucu par pilināšanas metodi. Dārgakmeņa apstrādē tiek izmantots ūdens, manai metodei ūdeni tik daudz nevajadzēs - tikai vienu pilienu. respektīvi, izsakiet savu vēlmi vīrietim mīlīgā formā. tā turpinām reizi nedēļā, līdz vīrietis to, ko mēs esam mēģinājušas viņam «ieborēt», pavēsta kā savu ideju.»

Vairāk lasi Ritas Lasmanes grāmatā «Kā atrast vīrieti, kas pēc iespējas mazāk kaitinātu!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu