Pink: Monogāmija ir rūpīgs darbs. Ir reizes, kad tev nav bijis sekss pat ļoti ilgu laiku...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Dumpinieciskā dziedātāja Pink (Alīsija Mūra) nemaz tik nemierīga nav savā ģimenes dzīvē. Ja uz skatuves un videoklipos viņa ir gatava lēkt no liela augstuma, izdejot sarežģītus trikus un galu galā dziedāt par sociāli skarbām tēmām, tad mājās viņa vēlas būt vienkāši mīļota sieva un laba māte.

Pinka kopā ar savu vīru Keriju Hārtu laulībā dzīvo jau vienpadsmit gadus. Vai vienmēr gājis tik gludi? Nē.

«Ir bijuši brīži, kad es uzlūkoju savu vīru kā personu, kura domāšana vienmēr ir loģiska, pārdomāta un nemainīga... Viņš ir labs cilvēks. Labs tētis. Un, tad man prātā nāk domas: man tu nekad neesi paticis.

Mums nav nekā kopēja. man nekas no tā sū.., kas tev patīk, neinteresē.Es tevi nevēlos redzēt. Un tad, pēc divām nedēļām jau atkal mūsu attiecības ir lieliskas.

Ir laiks, kad seksa nav ļoti ilgu laiku, kad tev liekas, kas tās ir beigas. Vai es viņu gribu? Vai viņš mani grib?» intervijā «Guardians» atklāti runā košā dziedātāja. «Monogāmija ir rūpīgs darbs. Bet tu to dari un tad atkal jau ir labi...»

Pinka ar bērniem
Pinka ar bērniem Foto: Vida Press
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu