«P!eturzīmes». Grēta Gorjučko: pirmo reizi dzīvē jūtos atradusi savas mājas. Kur tās ir?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestajā «P!eturzīmju» sērijā satiksim STV raidījumu vadītāju, uzņēmēju un bezgala šarmanto Grētu Gorjučko. Ar Grētu tiekamies brīvdienā, jo darba dienas viņai pazib ļoti spraigā ritmā, tomēr Grēta nežēlo brīvo laiku tikties ar mums un parādīt savu «P!eturzīmi». Izrādās, tā ir kāda pērle Rīgā, kurai nu jau labu laiku pieder viņas sirds un siltā māju sajūta. Rudens, lietus, pelēcīgums - tam pretī stājamies ar gardu kafiju, siltiem kruasāniem un draudzeņu sarunām par visu, tostarp Grētas šīs brīža sajūtām, esot attiecībās...

Foto: Ekrānšāviņš

Ikdienas dzīves skrējienā atrast brīdi tikai sev nav viegli... Mūs dzen pienākumi, liek uzņemt kustības ātrumu, aizturēt elpu... Darba dunā paguruši, katrs izmisīgi alkstam izbaudīt nedaudz miera, ko tad arī meklējam… Tāpēc iepazīsti spilgtas personības un viņu miera ostas! Viņu «P!eturzīmes». Uzzini par tām, brauc un iedvesmojies!

Video tapis ar «Opel» atbalstu, dodoties ceļā uz pieturzīmēm ar Crossland X.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu