Rajecka: Vīrietis attiecībās dzer, jo jūtas nevajadzīgs

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lai arī latviešu dziedātāja Olga Rajecka šovasar nosvinēja trīs gadu kāzu jubileju ar vīru Ivo, intervijā izdevumam «Ieva» viņa atklāj, ka patiesībā savas attiecības skaita no dienas, kad abi ar vīru iepazinās. Kopā ar Ivo viņa ir četrus gadus, turklāt dziedātāja atklāj, ka arī piecdesmit gadu vecumā sievietēm viss vēl ir priekšā!

«Man ir ļoti labs vīrs, viņa mamma labu cilvēku izaudzinājusi. Man netrūkst mīlestības, ziedu un pārsteigumu. Es arī pati tos radu,» stāsta Olga, atklājot, ka kopā sadzīvot ir liela māksla.

Kopā ar Ivo viņa daudz laika pavada arī ārpus mājas. Abi kopā brauc uz koncertiem, jo vīram pieder gaismas un apskaņošanas tehnikas uzņēmums. Pat brīžos, kad Ivo nakts vidū atgriežas no kāda koncerta, abi runājas - pasmejas un stāsta viens otram atziņas.

«Ja es attiecībās neesmu galvenā, ja viņam kaut kas cits ir svarīgāks par mani, tad man to nevajag un es nemocīšos. Tas nenozīmē, ka tā ir cita sieviete,» uzskata Olga. «Lai nav tā, ka viņam ir darbs vai aizraušanās, par kuru viņš runā un uztraucas vairāk nekā par mani. Lai es dzīvē esmu pirmajā vietā. Citādi man to nevajag, es eju tālāk!»

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Dziedātāja norāda, ka sievietēm attiecībās vīrietis ir jācildina un jāuzslavē. Vīrietim ir jājūtas kā ģimenes galvai, savukārt sievietei ir jābūt tādai, kas reizēm kaut ko pati nevar izdarīt.

«Reizēm vīrietis attiecībās ļoti dzer. Viņš to dara, jo jūtas nevajadzīgs. Sieviete vienkārši apēd visu viņa enerģiju. Viņš jūtas nelīdzvērtīgs, viss, ko viņš dara, ir nepareizi. Var redzēt, ka tas cilvēks ir izdzisis. Tad ir baisi - tu redzi, ka viņa tūlīt vairs nebūs. Viņam nav ne dzirksteles, ne prieka,» pārdomās dalās Rajecka.

Tomēr sievietei nevajadzētu pārtraukt baudīt dzīvi arī pēc 50 gadu vecuma. Arī šajā vecumā viss vēl ir priekšā! Rajecka norāda, ka sievietei jābūt mīļai un jaukai - ar dzirksti acīs!

Pilnu interviju ar Olgu Rajecku lasiet jaunākajā «Ieva» izdevumā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu