Kopā pēc šķiršanās: 7 slavenību pāri, kas pārcietuši attiecību krīzi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nav noslēpums, ka, gadiem ejot, attiecības jākopj arvien vairāk. Nereti cilvēki dodas katrs savu ceļu, tomēr ir reizes, kad laiks vienatnē liek saprast, ka patiesībā bez šī cilvēka nevari iedomāties savu nākotni. Lūk, septiņi slavenību pāri, kuri pārcietuši šķiršanos, bet šobrīd jau atkal ir laimīgi kopā.

Džesika Bīla un Džastins Timberleiks

Foto: Reuters/ScanPix

Džesika un Džastins pašķīrās pēc vairākiem gadiem attiecībās, tomēr 2011. gadā intervijā ar izdevumu «Vanity Fair» Timberleiks atklāja, ka abi jau atkal ir kopā. «Viņa ir nozīmīgākā persona manā dzīvē,» sacīja dziedātājs. Pāris apprecējās vienu gadu vēlāk.

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns

Foto: Reuters/ScanPix

Megana un Braiens bija precējušies, tomēr izšķīrās 2015. gada augustā, bet atkal sagāja kopā pēc tam, kad Foksa paziņoja par trešā bērniņa gaidībām. «Laulība ir grūta,» Grīns sacījis kādā intervijā. «Tas ir darbs, manuprāt, priekš visiem.»

Pinka un Kerijs Hārts

Foto: Reuters/ScanPix

Elenas Dedženeresas sarunu šovā Pinka atklāja, ka viņa ar mīļoto ik pa laikam «paņem pauzi», kad tādas ir nepieciešamas. Pāris pašķīrās 2003. gadā un pēc tam arī 2008. gadā, iesniedzot pat laulības šķiršanas dokumentus.

«Mums ir bijušas divas pauzes. Pirmā ilga apmēram gadu un otrā 11 mēnešus. Tagad mēs esam laimīgāki nekā jebkad agrāk,» pastāstīja dziedātāja.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts

Foto: Reuters/ScanPix

2013. gadā Mailija un Laiems atsauca savu saderināšanos. Pauze viņu attiecībās ilga trīs gadu, tomēr pēc tam abi saprata, ka atkal vēlas būt kopā.

«Es domāju, ziņu, ka viss, kas notiek, notiek pareizā iemesla dēļ,» intervijā «SiriusXM Music» par abu attiecībām stāstījusi Sairusa. «Es nezināju, vai tās mūsu attiecībās ir beigas, vai kādreiz atkal saiesim kopā, tomēr zināju, ka virziens, kurā es dodos, ir pareizais ceļš.»

Krisija Tīgena un Džons Ledžends

Foto: AFP/Scanpix

Lai arī šobrīd Krisiju un Džonu daudzi uzskata par vienu no saskanīgākajiem pāriem, ne vienmēr viss bijis tik skaisti. Pirms vairākiem gadiem Ledžends mēģināja šķirties no Tīgenas, sakot, ka viņš justos daudz laimīgāks, ja būtu viens. Tomēr Krisija nespēja pieņemt viņa sacīto un atbildēja: «Nē!». Attiecību krīze tika uzveikta un abi ir kopā joprojām.

Behati Prinslū un Ādams Levins

Foto: Reuters/ScanPix

Pirms šķiršanās Behati un Ādams satikās apmēram vienu gadu. Pēcāk Levins sāka satikties ar modeli Ninu Agdalu, tomēr neilgi pēc tam pēkšņi bildināji Behati. Pāris apprecējās 2015 gadā un drīzumā kļūs par vecākiem otrajam bērnam.

Kristena Bella un Daks Šepards

Foto: Reuters/ScanPix

Kristena un Daks ir precējušies jau vairākus gadus, tomēr izdevumam «Popsugar» aktrise atklāja, ka viņi bija pašķīrušies vien trīs mēnešus pēc attiecību sākuma.

«Viņš lika man apsēsties un teica: «Es šobrīd to nespēju. Es uzskatu, ka tu esi lieliska, tomēr es joprojām satiekos ar citiem cilvēkiem»,» pastāstīja Bella, atklājot, ka pēc neilga brīža abi jau atkal bija kopā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu