Binnija par to, vai sieviete viena var izaudzināt vīrišķīgu vīrieti

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šķirtas ģimenes, kur sievietes bērnus audzina vienas pašas, Latvijā nav retums. Tāpēc arvien biežāk dzirdami ekspertu komentāri, kas jo īpaši met ēnu uz tām ģimenēm, kur sievietes vienatnē audzina dēlus, apšaubot, vai vientuļā māte var uzaudzināt vīrišķīgu vīrieti. Vai, neredzot un ikdienā nejūtot tēva stingro plecu, puika spēj kļūt par īstu vīrieti, apgūt visas dzīvē nepieciešamās prasmes un izpratni par ģimenes vērtībām?

Šo jautājumu sarunu šovā «Starp mums runājot», kas TV ekrānos, kā ierasts, būs skatāms otrdienas vakarā, TV raidījumu vadītājai un skaistumkopšanas salona «BBBinnija» īpašniecei Binnijai Ārbergai uzdeva Daina Jāņkalne. Binnija šobrīd mazo dēlēnu Rodrigo Luisu audzina viena, bez otrās pusītes, taču ir pārliecināta, ka spēj dot viņam visu nepieciešamo mīlestību.

«Man ir uzdevums dzīvē izaudzināt krietnu cilvēku. Šādas stulbības es nelasu, un neviens no maniem paziņām neko tādu neuzdrošinās pateikt,» saka Binnija, piebilstot, ka tieši puikam ir ļoti svarīga mātes mīlestība. «Visiem bērniem, ja vien kāds no vecākiem nav gājis bojā, ir gan mamma, gan tētis. Un bērns ik dienu satiekas ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Es nedomāju, ka tik ļoti pliekanas idejas, kas tiek rakstītas, varētu ietekmēt puiša raksturu. Viss ir atkarīgs tikai un vienīgi no tā, cik viņš pats ir spējīgs «izlobīt» no dzīves vērtībām.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu