Atmodini sevī sievieti - 5 idejas (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Darbs, bērni, visdažādākie mājas darbi un daudzi citi svarīgie ikdienas pienākumi var aizņemt ne mazums laika. Tomēr, lai arī cik grūti tas dažkārt liktos (iespējams, pat kā neiespējamā misija), tu nedrīksti aizmirst par sevi kā par sievieti! Lūk, pieci iedvesmojoši padomi, kas tev noteikti noderēs!

Uzturi sevi formā. Pat ja neesi liela sportiste un neesi iecienījusi trenažieru zāles, noteikti ir tādas fiziskās aktivitātes, kas tev sagādātu prieku. Kā ar pilatēm, jogu vai ūdens aerobiku? Sporta zāles apmeklējums ir lielisks veids, kā uzturēt sevi labā formā un izrauties no ikdienas. Dodies uz nodarbībām kopā ar draudzeni jeb apvieno patīkamo ar lietderīgo. Papļāpāsiet, pavingrosiet un pēc nodarbības izdzersiet pa glāzei svaigi spiestas sulas!

Atstāj vīrieša darbus vīrietim. Visiem zināms, ka sieviete spēj paveikt ļoti daudz. Tomēr ienest mājās malku, salabot ūdens krānu, pārbīdīt mēbeles vai nošķūrēt sniegu atstāj vīrieša ziņā. Sievietei, pašai neapzinoties, pildot stiprā dzimuma pienākumus, zūd sievišķās izpausmes. Ļauj savam vīrietim justies noderīgam un parādi, ka tev kā maigajai un sievišķīgajai būtnei viņš patiešām ir vajadzīgs. Ne jau velti mūsdienu pasaulē ir dzirdami klišejiski standarti par to, kas ir sieviešu un kas vīriešu darbi. Atļaujies būt vājais dzimums, izbaudi to un nebaidies būt maiga un trausla!

Apģērbs par cilvēku var pateikt ļoti daudz. Ja tava garderobe sastāv vien no pelēkām un melnām biksēm, jakām un t-krekliem, tad agrāk vai vēlāk tu pati sev vari sākt šķist garlaicīga un drūma. Atsvaidzini savu sievišķību, piešķirot krāsas saviem ikdienas tērpiem. Nebaidies un nekautrējies no košām kleitām vai dažādiem skaistiem aksesuāriem, jo sievišķīga sieviete tieši ar aksesuāru palīdzību jebkuru tērpu spēs padarīt elegantu. Ja nejūties droši par savu tērpu izvēli, pašķirsti kādus modes žurnālus vai ļauj, lai pārdevēji konsultanti veikalā tev palīdz. Izcel savu skaistumu gan mājās, gan ārpus tām!

Sievišķīga sieviete ir gudra sieviete. Mācies, mācies un vēlreiz mācies. Pat ja augstskolas diploms tev jau sen ir rokā, jaunu zināšanu nekad nevar būt par daudz. Cilvēkiem patīk komunicēt ar gudriem cilvēkiem, ar kuriem ir par ko parunāt. Ir tik daudz sievišķīgu profesiju un hobiju! Kāpēc gan lai tu neuzsāktu manikīra, friziera vai vizāžista kursus? Vai varbūt tev tuvākas būtu šūšanas nodarbības, lai pēc tam pati sev varētu darināt skaistus tērpus? Neatkarīgi no tā, ko izvēlēsies, jaunas un sievišķīgas prasmes tev nāks tikai par labu.

Esi pārliecināta par sevi. Tiklīdz pati būsi par sevi pārliecināta, tad arī apkārtējie tevi respektēs daudz vairāk. Nečīksti un nesūdzies par dažādiem nebūtiskiem sīkumiem. Atceries, ka sievišķīgas sievietes dabā ir vienmēr skatīties uz priekšu un nenolaist rokas. Visam un vienmēr ir kāds izskaidrojums vai risinājums. Tev tikai atliek to saskatīt. Sievišķīga sieviete spēs tikt galā ar jebkuru problēmu – turklāt eleganti un ar glanci!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu