Radēviča: foto sesija Playboy bija viens no soļiem ceļā uz manu mērķi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daiļā latviešu tāllēcēja Ineta Radēviča, kura kļuvusi arī par Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidenti, viesojoties raidījumā «Starp mums runājot», atklājusi, ka atklātā kailfoto sesija žurnālam «Playboy» ir bijis viens solis ceļā uz mērķi un bez tā, iespējams, nebūtu izdevies īstenot tik veiksmīgu karjeru.

«Tas bija viens no soļiem ceļā uz manu mērķi. Protams, es nesaku, ka visas iespējas ir jāizmanto, bet šī fotosesija man nodrošināja tādu kā «drošības spilvenu» - Es zināju, ka tad, kad pabeigšu universitāti, man būs līdzekļi, lai es varu sākt profesionālo ceļu, jo nezināju, vai man būs atbalsts no valsts,» raidījumā, kurš televīzijas «STV Pirmā!» ekrānos būs skatāms jau rīt, uzsver Ineta, piebilstot: «Tas palīdzēja, noteikti. Tāpēc es nevaru to nožēlot pašlaik, sēžot šeit.» Viņa gan nedrīkstot atklāt, cik lielu honorāru saņēmusi par fotosesiju, taču tas bijis būtisks un uz dažiem gadiem nodrošinājis iespēju Inetai sportot, nevis domāt, vai iet uz pusslodzi piestrādāt bankā. «Ja es to izdarītu, es tiešām šeit nesēdētu, es joprojām domātu, ka neizdarīju visu, lai piepildītu savu mērķi,» saka Ineta Radēviča.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu