Kādas pieaugušas sievietes vēstule meitenēm: attiecības nedrīkst būt sarežģītas!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Tās attiecības, kurām IR iespējamība būt ilgstošām, nedrīkst būt sarežģītas. Cik gan ilgi cilvēks ir spējīgs «kompostrēt smadzenes» sev un citiem non-stop režīmā? Pusgadu, gadu, īpaši ielaistos gadījumos – divus gadus. Un pēc tam visiem tas ir jau līdz kaklam un publika steidz pamest savas vietas skatītāju zālē, atstājot varoni vienatnē svīstot rampu gaismās.

Tā saucamās «sarežģītās attiecības», visi tie «atnāca-aizgāja» un stundām ilgās sarunas par augstām lietām — piedodiet, tas nozīmē tikai vienu, ka jums ir pārāk daudz brīva laika, raksta adme.ru.

Tas ir tāpat, kā ierasties autosalonā, vēloties bentliju, kaut naudas pietiek tikai opelim bāzes komplektācijā. Varat nākt gadiem uz šo salonu, taču vienīgais, kas jums «spīd», ir opelis. Jūs runāsiet par to, ka bentlijs ir vienīgais, kas jums piestāv, «kompostrēsiet» smadzenes saviem tuviniekiem un visiem radiem, knābāsiet smadzenes savam vīram, ka tas ir vienīgais, kas jums vajadzīgs.
Un tā šis bentlijs kļūs par jūsu dzīves lielāko fetišu, kas dzīvi arī sabojās. Un ne reizi nebūsiet iedomājusies, ka vienīgais, kas jums vajadzīgs, ir stabils, stiprs «darba zirgs», ar strādājošu kondicionieri, tīru salonu un pareizi piemeklētām riepām, kas aizvedīs jūs no punkta A uz punktu B.

Attiecībām jābūt vienkāršām kā divas kapeikas

Nav svarīgi, vai viņš ir ģēnijs, fiziķis vai vienkāršs mehāniķis, nav svarīgi, cik valodās viņš runā, kāda ir viņa izglītība un cik sieviešu viņam bijis pirms jums. Vienīgais, kas svarīgi, - cik jums ar viņu ir komfortabli. Ja viņš regulāri jūs noved depresijā, ja jums ar viņu ir sliktāk nekā bez viņa, ja zināt, ka ar viņu jums nekas «nespīd», ja viņš regulāri

jums skalo smadzenes, ja viņš mīl frāzītes «es tam neesmu gatavs», «mums jāpagaida», «man jāpadomā», «tas ir tik sarežģīti»

– sūtiet viņu vienu māju tālāk. Vai viņu mīlējāt patiesi vai nemīlējāt, to uzzināsiet tikai pēc tam, tā ka neko daudz nezaudējat.

Mīlestību jau vispār ir grūti aprakstīt – to bieži jauc ar kaislību, cieņu, ieradumu utt.

No «sarežģītām attiecībām» jūs neiegūstat neko, izņemot galvassāpes. Ja tās jums vajadzīgas, ja bez tām nevarat dzīvot, atrodiet sevī drosmi atzīties, ka jums nav vajadzīgs konkrētais vīrietis, bet gan konkrētās galvassāpes, kuras varat saņemt komplektā ar viņu. Ja patiešām galvassāpes vajadzīgas, iemācieties tās gūt no produktīvām attiecībām –

tikai laikus brīdiniet savu p-a-r-e-i-z-o vīrieti, ka sestdienās esat īsta maita, lai gatavojas.

Vēlreiz: attiecībām jābūt vienkāršām

Jums taču ar šo cilvēku kopā vajadzēs radīt bērnus, vadīt saimniecību, kalt plānus, iet ciemos, satikties ar radiem – tātad dzīvot dzīvi. Un, ja jums šķiet, ka tas ir primitīvi un jūs tas neskars, jūs pavisam noteikti maldāties.

Kā tas parasti notiek?

No sākuma mums vajadzīgs garaaugumastaltsskaistsbagātsperspektīvsseksuālsromantisksdāsnsmīlošs, un tikai nedaudz vēlāk — mēs VISAS — saprotam to, ka mums vajadzīgs Vienkārši Cilvēks, uz kuru varam paļauties, kurš būs blakus vienmēr un ne tikai tad, kad viņam sagribēsies. Vienmēr, vai saprotat? Vienmēr!!!! Tāpēc uzticība ir vissvarīgākā īpašība.

Viņam jums būs jāpalīdz pašās sarežģītākajās situācijās, kad «pilna pakaļa» un «solis pa labi vai kreisi – nošaušana».

Tāpēc atbildības sajūta arī ir ļoti svarīga īpašība.

Jums būs jādalās ar viņu savās skumjās, priekos, uzvarās, zaudējumos, sapņos, šaubās, tāpēc prasme līdzpārdzīvot arī ir ļoti svarīga īpašība.

Jūs izstudēsiet viņu caurcaurēm un sapratīsiet viens otru no pusvārda, pierīvēsities, kā mazie zobratiņi pulksteņa mehānismā – turpināsiet strīdēties, līgt mieru, jo viņš taču galu galā nav jūs, lai arī esat pieslīpējušies.
Tāpēc iecietība un pacietība ir ļoti būtiskas.

Un jūs pastāvīgi piekāpsieties viens otram – šodien modē ir vārds «kompromiss». To sauc par elastīgumu attiecībās.

Jums kopā būs jāpieņem svarīgi lēmumi, kas saknē mainīs ģimenes dzīvi, un tieši tāpēc bez uzticēšanās šeit neiztikt!

Aizdomājieties!
Kad jums bija 20 gadi, jūs taču par to visu vispār nedomājāt? Pareizi?
Jums gribējās, lai viņš smuki piebrauktu ar superlimuzīnu, uzdāvinātu ziedus, noskūpstītu uz lūpām un lai jūs varētu skatīties mūžīgi viņa skaistajās, mīlas pilnajās acīs – viss kā smukā bildē. Vai ne?
Patiesībā tas viss nav svarīgi. Skaists viņš vai ne tik skaists, gara auguma vai īss, slaids vai apaļīgs. Viss, kas no viņa jums vajadzīgs, ir apziņa, ka ar šo cilvēku varat iet caur uguni un ūdeni un, kad viņš ir blakus, jums ir labi. Un bez viņa jums ir daaaaaaudz sliktāk nekā ar viņu.

Ja arī pēc 20 gadiem skriesiet mērīt viņam temperatūru, kaut nošķaudījies tikai vienu reizi, kad būsiet beigusi tās dvēseliskās sarunas «uz kurieni mēs ejam», jo jau sen esat tur, kur vajadzīgs, – lūk, tā būs mīlestība.

Mīlestību iepriekš izskaitļot nevar. Nekad!

Bet visas šīs «sarežģītās» attiecības — labāk aizejiet uz makramē kursiem vai grūtdieņiem palīdziet.

Atstājiet mierā savas nabaga smadzenes, viņām arī bez jums ir ko darīt.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu