Lelde Dreimane: balsi pacelt vajag, bet krāpšanu gan es nepiedotu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» viesosies šarmantā aktrise Lelde Dreimane, kura savulaik guvusi panākumus kā modele, bet nu redzama uz Dailes teātra skatuves. Raidījumā viņa ne tikai runās par savām attiecībām ar kolēģi Kasparu Zāli un to, vai ir viegli veidot attiecības ar savas profesijas pārstāvi, bet arī to, kādiem kompromisiem viņa ir gatava, lai atrastu līdzsvaru starp privāto un profesionālo dzīvi.

Kādas «sarkanās līnijas» viņa attiecībās sev novilkusi, kuras otram pārkāpjot, noteikti sekotu šķiršanās? «Es, protams, nekad mūžā nepaciestu, ja «otrā puse» mani pazemotu,» neslēpj Lelde, piebilstot, ka pazemošana viņasprāt ir necienīga izturēšanās vai fiziska iespaidošana. Strīdi gan attiecībām piešķirot asumu un tiem abu starpā esot jābūt: ««Balsi vajag pacelt! Tas ir forši - izstrīdēties!» Tomēr krāpšanu gan aktrise nekad nepiedotu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu