8 sievietes atklāj, kā un kāpēc bildināja savus mīļotos pašas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scott Webb

Viena no labākajām lietām par saderināšanos ir tā, ka bildināšana parasti ir liels pārsteigums. Lai arī sabiedrībā ir pieņemts, ka parasti mīļotās roku lūdz vīrietis, joprojām ir daudz sieviešu, kuras izvēlas spert šo soli pašas. Portāls «Popsugar» apkopojis astoņu sieviešu stāstus par to, kā un kāpēc viņas tā nolēmušas darīt!

1. Klaudija, 31 gads

«Tā bija mūsu trešā attiecību jubileja, un man galvā bija doma: ja viņš nepajautās man, es jautāšu viņam. Es zināju, ka tas liktos uzspiesti, taču manam vīrietim dažreiz ir vajadzīgs grūdiens. Pēc tam, kad pārnācām mājās no vakariņām, grasījāmies iet gulēt un es sapratu, ka viņš neuzdos šo jautājumu. Tāpēc es jautāju viņam, vai viņš precēsies ar mani. Man bija gredzens! Viņš sāka raudāt, jutās kā muļķis tāpēc, ka nepajautāja pirmais, taču sacīja jāvārdu.»

2. Molija, 27 gadi

«Mēdzu rīkoties spontāni un zināju, ka arī par bildinājumu ilgi nedomāšu. Mēs ar draugu bijām devušies pārgājienā pa kalnu Vašingtonā. Kad nonācām virsotnē, es jutos tik labi, paskatījos viņam acīs un teicu: «Mēs kopā varam sasniegt jebkuru virsotni - precēsies ar mani?» Viņš domāja, ka es jokoju, un mēs par to runājām visu atpakaļceļu, bet tad viņš nometās uz viena ceļa un bildināja mani.»

3. Kerija, 24 gadi

«Mans līgavainis bildināja mani maijā, bet es atteicos. Tam nebija nekāda iemesla, man vienkārši bija bail precēties un veidot ģimeni tik agrā vecumā. Man bija 23! Kad viņš jautāja, es teicu nē, taču joprojām vēlējos ar viņu satikties. Es teicu viņam, ka tad, kad būšu gatava, es viņu bildināšu, atvainojoties par savu skarbo atbildi. Sešus mēnešus vēlāk es to vienkārši izdarīju.»

4. Tamija, 28 gadi

«Tas, kā tas notika, bija ļoti smieklīgi. Vienu nakti bijām piedzērušies un sacīju: «Būtu gudri, ja mēs apprecētos, jo samazinās nodokļi un citas lietas.» Es par to jokoju, un viņš atbildēja: «Pilnīgi piekrītu.» Mēs neesam uzkrītoši cilvēki, tāpēc sarakstījāmies vienu nedēļu vēlāk.»

5. Dīna, 29 gadi

«Patiesībā par sava līgavaiņa bildināšanu sāku domāt jau attiecību sākumā. Iepazinos ar kādu meiteni, kura bildināja savu vīrieti, un nodomāju, ka tas ir forši. Izdomāju, ka to izdarīšu pēc tam, kad sāksim dzīvot kopā. Vienu mēnesi pēc tam, kad tas notika, es nolēmu piepildīt savu slepeno plānu. Viņš bija ļoti pārsteigts un sacīja jāvārdu.»

6. Kima, 34 gadi

«Mēs satikāmies trīs gadus un daudz runājām par laulību un bērniem, bet bildinājums tā arī nenotika. Vienu vakaru runāju ar draudzeni un sūdzējos viņai, bet tad viņa sacīja: «Kāpēc gan tu to nevarētu izdarīt pati?» Un tad es to izdarīju! Tas bija ļoti vienkārši. Es to darīju svētdienas pēcpusdienā, kamēr bijām devušies pastaigā. Viņš sāka raudāt, un arī es sāku raudāt. Viņš atvainojās par to, ka man tas bija jādara pirms viņa. Es atbildēju, ka tā likās laba doma. Mēs precēsimies pēc trīs mēnešiem.»

7. Kelsija, 28 gadi

«Ar draugu kopā bijām piecus gadus un pēc tam, kad sākām dzīvot kopā, es sacīju, ka mums jāsaderinās 60 dienu laikā vai arī es aiziešu. Viņš visu pagrieza otrādi un sacīja: ja es 60 dienu laikā viņu nebildināšu, viņš aizies. No sākuma tas izklausījās dīvaini, taču man tas likās smieklīgi un citādāk. Es gaidīju līdz 59. dienai un bildināju viņu.»

8. Monika, 32 gadi

«Es jautāju viņam, vai viņš būs mans draugs, un arī pateicu, ka mīlu viņu, pirmā, tāpēc man likās tikai loģiski, ka arī bildināšu viņu pati. Viņš juta, ka tas varētu notikt, ņemot vērā to, ka tā jau ir kļuvusi par mūsu attiecību tradīciju. Es pagatavoju viņa mīļāko ēdienu, uzliku viņa mīļāko dziesmu, nometos uz viena ceļa un izdarīju to.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu